SZTÁRDZSÚSZ

Meghökkentő dologgal készül A Nagy Duettre Schobert Norbi

Norbi olyat produkált vasárnap este, amit nem elég csak egyszer látni. A siker szárnyakat adott a fitneszgurunak, és már azt is tudja, hogyan lesz autentikus A Nagy Duettben ezen a héten.
  • Szerző: Buster

Schobert Norbi úgy izgult vasárnap este, mint annak idején az első igazoltatása előtt - még rendőrként. Azt sosem titkolta, hogy egyáltalán nem tud énekelni, de azt bebizonyította, hogy a show-csináláshoz nagyon ért.

 

Sziasztok! Íme a tegnap esti "alkotás"...:-) Először is köszönöm a szavazatokat és a kitartást, ahogy elviseltétek azt...

Közzétette: Norbi Update – 2016. április 10.

Ezen a héten már közönség-kedvencként készülhet, hogy Keresztes Ildikóval előadják a Beatrice örökbecsűjét, a 8 óra munka című slágert. Norbi már azt is tudja, mivel lazít majd az egyébként is pityókás hangulatú nóta előtt.

"Nagy kockázatot vállaltam ezzel a ketreces, bőrszerkós történettel, de szerencsére mindenki látta benne az iróniát, és éppen úgy nem vették komolyan, mint ahogyan mi sem. Az én hangi adottságaimmal ez nehéz is lenne egyébként" - vallotta be a %%-nak Norbi, akinek otthonába beköltözik a néma csend, ha ő gyakorlásra adja a fejét.

A gyerekek még nem szokták meg, hogy énekelni próbálok, így néma csenddel vegyes csodálkozással tűrik a megpróbáltatásokat. Egyébként ők sem bántottak az első adás után, szóval gondolom, tetszett nekik az alakításom

- reménykedik az Update atyja, majd rátért arra is, miféle trükkel igyekszik majd hitelesen elénekelni Nagy Feró slágerét a második fordulóban.

"Szerencsére a 8 óra munkát már ezerszer elénekeltem eddigi életem során. Nincs is olyan házibuli, ahol egy-két pohárka után ne tolnám üvöltve Feróval. Szóval mondhatni, a rutinom megvan."

Ígérem, nem követem el azt a hibát, hogy vasárnap józanul állok színpadra. Viszek magammal valami töményet, hogy hitelesen adjam vissza a kocsmahangulatot.

"Egyébként azt is megígérhetem, hogy lesznek végre eltalált hangok is" - mondta nevetve Norbi, aki nem tervezi, hogy betör a poppiacra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?