SZTÁRDZSÚSZ

Megható videóval köszöntötték Hajas Lacit. Te is megnézheted!

Munkatársai, vendégei és barátai különleges videóval köszöntötték a 60 éves Hajas Lászlót. A mesterfodrász lányától egy óriásplakátot kapott, amitől könnyekig hatódott. Ezt a meglepetést fejelték meg kollégái egy szívhez szóló videóval.
  • Szerző: M.F.

Július 31-én ünnepelte 60. születésnapját a népszerű mesterfodrász, a kerek jubileumhoz pedig természetesen különleges ajándékok jártak! Lánya egy óriásplakáttal köszöntötte, munkatársai pedig egy különleges, 22 perces életművideót készítettek róla.

A videóban olyan fotók is szerepelnek a sztárok kedvenc fodrászáról, melyeket eddig még biztosan csak kevesen láthattak!
Babafotói mellett, bajszos fodrásztanoncként is láthatjuk Hajast, aki annyira népszerű a járókelők körében, hogy még Albert Einsteint is lenyomta egy rögtönzött versenyben!

A készítők ugyanis egy mini közvélemény-kutatást tartottak, ebből derült ki az, hogy az utcán többen ismerik fel a mesterfodrászt, mint Albert Einsteint vagy éppen a Forma 1-es bajnok Jenson Buttont. Sőt, Hajas olyannyira jól tartja magát, hogy a legtöbben csupán 50 évesnek tippelték.

A sztárfodrász valóban letagadhatna jó pár évet, ugyanis a fotókat elnézve valóban nem öregszik, inkább sármosodik az idő múlásával.

 

A videóban sok népszerű sztár is felköszönti őt, így például Ördög Nóra, Malek Andrea, Benedek Tibor, Epres Panni, Talmácsi Gábor és még az EDDA tagjai is.

Régi fodrásztársa, Zsidró Tamás is énekelt barátjának, de rutinja ellenére annyira meg volt szeppenve a kamerától, hogy többször is újra kellett kezdeni a felvételt.

Az Edda egyébként nemcsak a meglepetésvideóban vállalt szerepet, hanem Laci buliján is tiszteletüket tették. Itt szinte mindenki fehérben volt.

 

Laci 60 Meglepetés Pataky Attila! #szulinap #baratok #imadtam

Posted by Sarka Kata on 2015. július 31.

Az összevágott filmet a születésnapi buliján kapta meg Hajas, ahol elcsukló hanggal és meghatódva mondott köszönetet azoknak, akik osztoztak eddigi sikereiben és bánatában is.
A videót most itt a %%-on te is megnézheted!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?