SZTÁRDZSÚSZ

Megható fotó: Ismét bővült a Király család

Linda nagyon boldog, hogy Seven nincs egyedül és úgy látja az egészségére is jó hatással van a kölyök energia.
  • Szerző: angie

Király Linda az elmúlt hónapokban rengeteg aggódott öreg kutyája miatt, már a legrosszabb is eszébe jutott. Seven 16 éves, megküzdött a rákkal, epilepsziás, alig lát, a hasnyálmirigyével is problémák voltak és nemrég kiderült, hogy a szíve is betegeskedik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az énekesnő mindent megtesz, hogy öreg barátja még sokáig vele lehessen, ezért is látogattak el egy kutyatenyésztőhöz, ahol megtörtént a csoda.

„Tizenhat éves és bár tudom, hogy már nagyon idős mégis mindig könyörgök neki, hogy még ne hagyjon itt, mert még nem készültem fel rá” – kezdte a -nak Király Linda, aki bármire képes, hogy boldoggá tegye az ebet és nemrég észrevette, hogy Seven jobb kedvre derül, ha van játszótársa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Linda (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés

„Feltűnt, hogy más kutyák társaságában felélénkül, de amikor elmentünk egy Boston terrier tenyésztőhöz nagyon elcsodálkoztam. Szerettem volna a kedvére tenni, ezért hetekig visszajártunk, hogy kiderüljön melyik kutyus számára a legjobb társaság. Meglepődtem, mert nem egy idősebbhez, hanem egy kis csöppséghez ragaszkodott. Boldogan indult az újév, mert Sevennek lett egy kistestvére, Brookly, akivel imádják egymást” – áradozott az énekesnő, aki határozottan úgy látja, hogy Seven állapota sokat javult amióta a kölyök vele van.

„Érdekes, hogy pont őt választotta, mert nagyon virgonc és bújós kutyus, míg Seven mindig is nagyon megfontolt és kicsit magának való. A köztük lévő ragaszkodás azonban érezhető és megható. Valamelyik nap Seven rosszul érezte magát, de Brookly nem mozdult el mellőle. A mancsát, Seven mancsára tette és őrizte őt. Bízom benne, hogy ez a barátság még sokáig itt tartja Sevent velünk, de legalább addig, amíg lehet” – fejezete be Király Linda.

És ezeket olvastad már?