SZTÁRDZSÚSZ

Megható anya-lánya kapcsolatok a magyar sztárvilágban

Itt az anyák napja, melyen világszerte az édesanyákat ünnepeljük.
  • Szerző: TN

Kutatások szerint a legtöbb édesanya kislányán szeretné behajtani meg nem valósult álmait. S bár ezekben a kapcsolatokban a legtöbb a konfliktus, mégis az egyik legkülönlegesebb kötelék is.

Rubint Réka és Schobert Lara

Édesanyja nyomdokaiba lép

Rubint Réka egyetlen lánya kiköpött édesanyja. A kis Lara és Réka kapcsolta igazán irigylésre méltó, ugyanis mindent megbeszélnek, amit csak lehet. A fitneszkirálynő nagyon büszke gyermekeire, de Lara lányként különös helyet foglal el szívében. A tizenhárom éves lány pont olyan elhivatott, mint édesanyja, hiszen rendszeresen fut és edzéseit sem hanyagolja el.

Szabó Zsófi és Szabó Pálma

Rapszodikus a kapcsolatuk, mégis legjobb barátnők

Szabó Zsófi édesanyját csak Pálmának hívja. A műsorvezető a legjobb barátnőjének tartja őt és bár nem tagadja, vannak olyan időszakok, hogy összetűzésbe kerülnek, mindig megtalálják a közös hangot. Amikor csak tehetik közös programokat szerveznek és bár Zsófi már férjhez ment, szingli korszakában édesanyja volt a legbiztosabb támasza.

Szűcs Judith és Fülöp Tímea

Lánya nem vágyott a rivaldafényre

Szűcs Judith lánya, Tímea alighanem követhette volna édesanyját, hiszen minden szempontból örökölte Judith génjeit. Testalkatában és arcvonásaiban is kísértetiesen hasonlít az énekesnőre, s bár állítólag énekhangja is jó, mégis az alternatív gyógyításban talált önmagára. Lánya szerint a színpadra születni kell, úgy érzi, ő sokkal visszafogottabb, így nem hiszi, hogy előadóként megállná a helyét. Timi nagyon büszke édesanyjára és jól esik neki, hogy mindenhol dicsérő bókokat kap miatta.

Kulcsár Edina és Jakab Krisztina

Anyja helyett apja is!

Kulcsár Edináról köztudott, hogy édesapja nélkül nevelkedett fel. Mivel Edinát édesanyja tizennyolc évesen hozta világra, így a köztük lévő kis korkülönbség miatt is különösen mély kapcsolatot ápolnak. Edina édesanyját minden eseményre magával viszi és közös vállalkozásaik is vannak, hiszen Krisztina fotósként is dolgozik. A szépségkirálynőt és édesanyját mindig testvérpárnak nézik, amire Edina méltán büszke.

Cinthya Dictator és Gombos Ilona

Egymás után küzdötték le a rákot

Cinthya Dictator egy évvel ezelőtt küzdötte le a nyirokcsomórákot, s bár kevesen tudják, ezen a betegségen édesanyja is keresztül ment. Amikor kiderült Cinthya betegsége, Ildikó mindenben támogatta, ugyanis pontosan tudta, mi vár gyermekére ebben az időszakban. Bár Cinthya mindig is magának való ember volt, édesanyja a legvadabb álmai mellett is kiállt és támogatta művészlelkű lányát.

Sok boldog anyák napját kívánunk minden édesanyának!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?