SZTÁRDZSÚSZ

Pótolhatatlan veszteség érte Meghan Markle-t

Semmi nem lesz már a régi.
  • Szerző: Doris

Sokaknak feltűnt, hogy Meghan Markle legjobb barátnője, Jessica Mulroney nem köszöntötte fel nyilvánosan a hercegnét 40. születésnapja alkalmából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pótolhatatlan veszteség érte Meghan Markle-t


Fotó: Northfoto

Mint kiderült, nem véletlenül!

„Jessica az az ember, aki még arról is posztol, hogy felbontott egy borítékot, így az a tény, hogy ő az egyetlen Meghan közeli barátai közül, aki nem kívánt neki nyilvánosan boldog születésnapot: több, mint furcsa”

- nyilatkozta az egyik, neve elhallgatását kérő bennfentes. A két barátnő közti szakadásnak azonban már több előjele is volt – írja a The Sun.

Jessica néhány nappal Meghan születésnapja előtt, augusztus 4 -én közzétett egy rejtélyes Instagram – bejegyzést, majd gyorsan törölte.

„Évek óta beszélek a mentális betegségekről. ... Magányos lehetsz, ha a világ, a barátok távol vannak tőled, és meg sem kérdezik, hogy vagy. De szerencsére megtalálod azokat a dolgokat, amelyek valóban számítanak”

- írta, arra utalva, hogy Meghan az ITV műsorvezetőjének adott interjújában arról panaszkodott, hogy a királyi családban senki nem kérdezte meg, hogy hogy érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?