SZTÁRDZSÚSZ

Megfeledkeztek a fiai Britney-ről? Magára maradt az énekesnő

Az énekesnő magányosan töltötte az anyák napját, csak a testőre kísérte el, amikor kávézni indult.
  • Szerző: Ripost

Britney Spears egyedül töltötte az anyák napját, amit többek között Amerikában is most vasárnap ünnepeltek. A legtöbb sztár a közösségi médiában köszöntötte édesanyját, vagy ünnepelte saját anyaságát, ám a 37 éves énekesnő inkább saját magára fordított időt – írja a Daily Mail.

Britney-t egy gyorsétteremnél látták, ahol a sztármami egy kávét vásárolt a drive in-ben. Ez pedig azt is jelentheti, hogy nem áll olyan közel az édesanyjához, Lynne-hez, pedig a napokban kézen fogva mentek a törvényszékre Los Angelesben. Az énekesnő ugyanis azt kérte, hogy az anyjának nagyobb része legyen az ő pénzügyi felügyeletében, mert azt gondolja, az nagyobb szabadságot adna neki.

Spears maga vezetett az étteremhez, majd helyet cserélt a kocsiban testőrével, hogy feltehesse a lábát a visszaúton.

A popsztár vasárnap nem köszöntötte nyilvános posztban édesanyját, őt azonban felköszöntötte 25 éves barátja, Sam Ashgari. Britney-nek két fia van volt férjétől, Kevin Federlintól, a 13 éves Sean Preston és a 12 éves Jayden James.

Az énekesnő édesanyja korábban szerette volna megszerezni lánya orvosi iratait és kezelésének tervezetét a Spears vagyona felett rendelkező édesapjától, Jamie-től arra hivatkozva, hogy a lánya „nincs jól”. A pénzügyi felügyelet miatt a bíróság szakértői vizsgálatot rendelt el, amelynek az is része, hogy Britney mentális egészségét is vizsgálják.

Britney Spears márciusban jelentkezett be egy pszichiátriai központba, hogy egy kicsit kipihenhesse az apja betegsége miatti stresszes időszakot, ami miatt az év elején induló turnéját is lemondta. Az énekesnő már túl is van a kezelésen. Britney pszichiátriai bevonulását nemcsak apja betegsége miatti stressz okozta: eddig szedett gyógyszerei már nem hatnak rá, ezért az orvosoknak új gyógyszereket kellett felírniuk neki. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?