SZTÁRDZSÚSZ

Megfeledkezett mozgássérült rajongójáról Curtis?

A lány egy szörnyű vonat balesetben mindkét lábát elveszítette csak méregdrága eszközökkel tudná megkönnyíteni az életét.
  • Szerző: angie

Nagylelkű felajánlást tett Curtis egy mozgássérült lánynak – számolt be róla a még február elején. Horváth Melinda akkor örömmel tudatta lapunkkal, hogy a népszerű rapper maga ajánlotta fel a segítségét, amikor meghallotta a történetét. A lány öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos vonatbalesetet, amit túlélt ugyan, de örökre megpecsételődött a sorsa. Mindkét lábát elvesztette, évek óta a lakása fogságában él, nagyon szerény körülmények között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Nem csoda, hogy megörült, amikor kedvence, Curtis (Széki Attila) jelentkezett nála egy Facebook-üzenetben. Egy, a protéziséhez szükséges speciális szilikonharisnyára lenne szüksége, hogy el tudja hagyni a házát… A koronavírus-járvány azonban elsodorta az eseményeket: Curtis négy hónapja nem jelentkezett a lánynál, aki lapunk segítségét kérte.

„Februárban azt írta a messengeren, hogy a hónap végén újra jelentkezik és megbeszéljük a részleteket. Azóta többször is írtam neki üzenetet, de el sem olvasta. Nem jött válasz felőle. Tudom, hogy karantén volt, de nagyon nagy szükségem lenne a segítségére és bevallom, bele is éltem már magam egy kicsit. Félre ne értsék, én azért is nagyon hálás vagyok, hogy korábban magától gondolt rám és felkeresett, de már érte is elkezdtem aggódni. Négy hónapja semmi hír nem érkezett tőle. Tényleg fontos lett volna a segítsége” – mondta szomorúan Melinda, aki még ma sem heverte ki az őt ért traumát.

Szinte mindennap maga előtt látja a vonatgázolás után szétroncsolódott lábát és csak arra vágyik, hogy mint bárki más, ő is normális életet élhessen: el tudjon menni a postára vagy a boltba bevásárolni.

A lány megérintő üzenete után lapunk azonnal megkereste a rappert, akit bár nem volt egyszerű utolérni, végül választ adott a és Melinda kérdéseire is. Menedzsmentjén keresztül jelezte, hogy beváltja az ígéretét.

„Attila a karantén és a kisfia miatt nem tudott eddig lépni ez ügyben, de augusztusban, ahogy beindul az élet újra, meg fogja látogatni Melindát, ahogy azt ígérte neki. Időközben megváltozott a telefonszáma is, így ez is bonyolította a helyzetet, de számíthat rá a lány, betartja az ígéretét” – reagált megkeresésünkre Curtis koncertszervezője.

A 21 éves Melinda férjével él együtt, aki keményen dolgozik, de a napi betevőn felül már nem futja a lány több százezer forintos gyógyászati segédeszközeire.

„Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak. Nem kérnék segítséget, ha nem lenne szükségem rá és hálás vagyok mindenkinek, aki megkönnyíti az életemet” – mondta Horváth Melinda.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?