SZTÁRDZSÚSZ

Megelégelte apja ócsárlását Zámbó Adrián

Adrián a Zámbó család legszerényebb tagja: sokáig kerülte a nyilvánosságot, majd feltûnt a TV2 Édes Élet címû sorozatában, de ott is csak diszkréten.
  • Szerző: Ripost

Saját bevallása szerint már el sem olvassa az apjáról megjelenő cikkeket. Elsősorban nem is azok tartalma, hanem az alatta lévő kommentek miatt. A napokban azonban elpattant nála a húr, amikor egy, szerinte vérlázító megszólalásba futott bele.

A szóban forgó cikk azt taglalta, hogy a Király távozása óta a rádiós és televíziós játszások, illetve a lemezeladások után évente mennyi pénz illeti meg a jogutódokat. Sokszor támadták már a Zámbó-örökösöket azzal, hogy nem érdemlik meg azt a vagyont, amit örököltek. Az ominózus komment is ezt tette, de azóta már törölték.

"Én nem szeretem, amikor emberek egymás zsebében vájkálnak, én sem kérdezek meg senkit arról, hogy mennyi a fizetése."

Egyébiránt jelenleg a nagybátyámmal üzemeltetünk egy vendéglátó egységet, és közben üzletvezetőnek képzem magam, szóval én is épp úgy dolgozom, mint bárki más

– mondta Zámbó Adrián a %%-nak.

"Alapvetően jóindulatú, kedves embernek tartom magam, és egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ismeretlenül miként lehet egy elhunyt személyről nyomdafestéket nem tűrő hangnemben nyilatkozni, szerintem ez kegyeletsértés" – mondta Adrián. "És egyébként is, ismertség ide vagy oda, azt már gyerekkorban megtanulja az ember, hogy halottról vagy jót, vagy semmit!"

És ezeket olvastad már?