SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő kijelentést tett Pécsi Ildikó: nem fogja ezt megbánni?

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas mûvésznő az unokáiról nyilatkozott.
  • Szerző: ripost

Szomorúan töltötte 79. születésnapját Pécsi Ildikó, aki csak most mondta el, miért. A művésznő azt mondta, a férje mellett barátai és néhány rokona is felköszöntötték, de az unokák nem keresték fel az ünnepnap alkalmából.

Igaz, a második unokája még csak másfél éves. Õ a fia, Szűcs Csaba második házasságából született. De elsőszülött unokája, a 21 éves Csaba sem köszöntötte fel nagymamáját. Ennek oka az is lehet, hogy Pécsi Ildikó hosszú évek óta nem beszél nagykorú unokájával, és minden bizonnyal az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy május 7-én a művésznő kérésére rendőrök és végrehajtók lakoltatták ki a fiút Pécsi Ildikó házából.

Nem köszöntöttek fel az unokák, mert nincsenek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult pedig én úgy érzem, hogy korábban sokat küzdöttem.

"Tudom, hogy az elmúlt években sokan ítélkeznek felettem úgy, hogy valójában nem is tudják, hogy mi történt az életünkkel. Rengeteg valótlanság megjelent rólam, ha ezek nem is érdekelnek, nem tesznek boldoggá" - nyilatkozta szomorúan a BlikkRúzsnak Pécsi Ildikó. Komoly szavak ezek, amiket az unokákról mondott, de vajon nem fogja megbánni?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?