SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő: ezért plasztikáztatott a népszerű magyar színész

Szabályosan kivirult a Játékszín sztárja. Rengeteget fogyott, mi több, szépészeti beavatkozáson is átesett.
  • Szerző: BDF

"Februárban láttam magam a tévében, és elszörnyedtem. Akkor határoztam el, mindenképp változtatok a külsőmön. Egyébként is terveztem, hogy rendbe hozatom a hasamat. Négy éve átestem egy vakbélműtéten, amikor kiderült, hogy vastagbélgyulladásom is van. Az operáció miatti hegekkel még megbékéltem volna, de sajnos egy sérv is kialakult" – kezdte a Storynak Straub Dezső, aki azóta figyel különösen az egészségére, amióta tavaly nemcsak édesapját, hanem öccsét is elveszítette.

Egy kiváló plasztikai sebész kezeibe került, aki csak azzal a feltétellel vállalta el a műtétet, ha a színész lead 15 kilót. Dezső többszöri nekifutás után sem tudta tartósan ledobni a felesleget. Egy fiatal hölgy segítsége azonban mindent megváltoztatott.

"Tomán Szabinának köszönhetem én is, hogy végül kilencvenkét kilóról alig hetvenötre mentem le: következhetett a műtét. Az orvos azt mondta, a sok csúnya vágásnyom helyett csak egy szép vízszintes csíkom lesz.

Arra azonban nem számítottam, hogy még hetekig viselnem kell a gyógyulást segítő kompressziós ruhát

– magyarázta a Jászai Mari-díjas művész, akinek emellett még a kötelező vérhígító injekciókkal is alaposan meg kellett küzdenie.

Nem voltak hajlandóak beadni az ügyeleten. Így hát megtanultam megszúrni magam, és szerencsére a tizenhárom éves kislányom, Napsugár is sokszor segített. Egyszóval minden rendben.

És ezeket olvastad már?