SZTÁRDZSÚSZ

Megalázták a Viszkist a magyar-román határon, ez történt

Komoly atrocitás érte Ambrus Attilát és a családját a magyar-román határon, amikor megállították őket, és közölték, nem léphetnek át a határon. A Viszkis a Ripost-nak elárulta: biztos benne, hogy felismerték, ami nem jelentett jó pontot, de az igazi ok felesége magyar népviseletmintás ruhái voltak, amelyekről a határőrök kerek perec kijelentették, nem viheti be őket az országba.
  • Szerző: Doris

Ambrus Attila csütörtök este, egy felháborodott Facebook-bejegyzésben mesélte el, milyen akadályokba ütközött, amikor családjával együtt át akart kelni a magyar-román határon.

 

Fotó: Facebook

 

Az egykori bankrabló meggyőződése, hogy a román hatóság egyik embere felismerte őt, és nem tudott elvonatkoztatni sötét múltjától. Annak ellenére, hogy a Viszkis már rég jó útra tért: fazekasmesterként saját kézzel készített kerámiáit árulja, és amióta februárban apuka lett, már a védjegyévé vált viszkit is csak ritkán ízlelgeti. Ám ez cseppet sem hatotta meg a románokat, feleségével és kislányával együtt visszaparancsolták őket, így Attilának végül egyedül kell majd részt vennie a vasárnapi nagyszalontai közönségtalálkozón.

„Úgy látszik, a román hatóság nem felejt... ” – írta indulatosan a közösségi oldalon. Természetesen megkerestük Ambrust, aki elárulta: nem csak az lehetett a háttérben, hogy valaki véletlenül felismerte őt!

A Viszkis pontos nyilatkozatát és a valódi okot a szombati számában találod!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?