SZTÁRDZSÚSZ

Még érezte a párizsi terror nyomait a magyar sztárpár

Az Irigy Hónaljmirigy sztárja, Varga Győző meglepetés-utazásra vitte feleségét a francia fővárosba. Õk sem számítottak arra, hogy hosszú hónapokkal a terrortámadás után még mindig érezhető a fokozott készültség.
  • Szerző: B.M.

Különleges ajándékkal kedveskedett feleségének Varga Győző, aki a napokban érkezett haza nejével egy romantikus utazásról.

"A feleségemnek március 15-én volt a születésnapja, és idén egy kétnapos, párizsi utazással leptem meg. Fél nappal az indulás előtt szóltam neki, hogy mindjárt repülünk, úgyhogy nagy volt az öröm, gyorsan kellett csomagolnia!" - kezdte mosolyogva az Irigy Hónaljmirigy énekese, aki az idő rövidsége miatt pontosan megtervezte a programokat.

"Többször jártunk a francia fővárosban, ezért a legnagyobb nevezetességeket már sokszor láttuk. Elsétáltunk a Notre Dame, a Sacré Coeur és az Eiffel torony felé, majd egy kiváló étteremben elköltöttünk egy kellemes vacsorát. Igazán romantikus volt! Mindenesetre az utazás tovább tartott, mint a kint tartózkodás" - folytatta Győző, aki egyáltalán nem aggódott egy újabb terrortámadás lehetősége miatt.

A merényletsorozat novemberben volt, négy hónappal ezelőtt. Nem lehet állandó rettegésben élni, hiszen pont a megfélemlítés a terrorizmus alapja. Egyébként annyit tapasztaltunk, hogy a metróban és a bevásárlóközpontokban a hátizsákosokat megállították, és átvizsgálták a rendőrök

- tette hozzá az énekes, aki mesésen érezte magát az utazáson.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?