SZTÁRDZSÚSZ

Még Claudia is elképedt, hogy milyen hosszú Panka lába

A színésznő büszkén mutatta meg a nagyvilágnak, hogy Panka milyen ügyes modell lett. A tinédzser egy tavaszi kollekció fotózásán bizonyította, hogy bizony van mit keresnie ebben a szakmában.
  • Szerző: Ripost

Felívelőben van Gesztesi Panka modellkarrierje, Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányának, az egyébként kiváló sportoló tininek minden adottsága megvan ahhoz, hogy nagy sikereket ér­jen el a divat­szak­mában is.

Nagyon büszke a lányára Claudia – Fotó: Bors

Pankát a minap a Sugarbird kérte fel a legújabb kollekciójuk fotózására, ahol a fiatal lány egy számára teljesen is­meretlen tárggyal találkozott: azzal a régi telefonkészülékkel, amire ma már csak az ötvenes korosztály tagjai emlékezhetnek. Meg is lepődött Panka, amikor a kezébe nyomták, percekig nem tudta, hogy vajon hogyan működhetett a tekerős, tárcsás készülék.

Liptai Claudia természetesen nagyon büszke a lányára, akivel kapcsolatban a Facebook-posztjában megjegyzi, nem tudja, pontosan kire hasonlít a testi adottságaival a gyermeke.

Panka meglepődött a tekerős, tárcsás telefontól – Fotó: Sugarbird

„Pankát a héten fotózták. Nagyon őszinte a rá­csodálkozása a tárcsás telefonra. Hát, ha még tudná hogy ná­lunk állandóan dumált az iker! És még mindig keresem az őseim kö­zött, hogy kinek volt ilyen hosszú lába?”
F. Zs.

És ezeket olvastad már?