SZTÁRDZSÚSZ

Második esélyt adott A Piramis: Milliomos lett az egyedülálló anya 

Az életben kevésszer történik meg, hogy egy elvesztett lehetőséget visszakap az ember. A lányoknak nagy szerencséjük volt.
  • Szerző: Angie

Böbe a testvérével, Arankával játszott A Piramisban csütörtök este. Nagyon vidám, cserfes csajok, korábban már játszottak a műsorban, de elbuktak. A lányok bíztak a csodában, és mint kiderült, teljesült a vágyuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Első alkalommal a kvízen buktunk el, ezért mielőtt ismét játszhattunk volna sokat tanultunk. Arankával felosztottuk a témaköröket, és bíztunk benne, hogy másodszorra sikerrel járunk” – kezdte Böbe, aki a megérzésének köszönheti, hogy végül milliomosként mehettek haza.

„Amikor be kellett ülnöm a Piramisba, már nem tudtam, hogy mi zajlik odakint, de azt igen, hogy ha megüti a lélektani határt a Piramis ajánlata, azt elfogadom. Végül 3 millió 950 ezer forintot ajánlott, amire igent mondtam” – mesélte büszkén a lány, aki jól tette, hogy rábólintott az ajánlatra, ugyanis Aranka egy nullázó után minden pénzüket elvesztette odakint.

Fotó: TV2

A nyeremény jó helyre kerül és sok örömöt fog okozni a családnak. „Ez az összeg nem olyan nagy, hogy megváltozzon az ember élete, de én egy egyedülálló anyuka vagyok, így nagy segítség. A tesómmal egy családi nyaralást terveztünk a nyereményből, de a koronavírus miatt szinte biztos, hogy külföldre idén nem utazunk„ – fejezte be lelkendezve az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?