SZTÁRDZSÚSZ

Másik buszra szállt, így úszta meg a terrortámadást a magyar énekes

Delhusa Gjon szemtanúja volt egy turistabusz felrobbantásának, az pedig csak a szerencsén múlt, hogy ő maga nem volt az utasok között.
  • Szerző: MMB.

A magyar énekes jó pár évvel ezelőtt Egyiptomban nyaralt, amikor pihenését egy szörnyű terrortámadás tette tönkre. Delhusa Gjon a mai napig pontosan emlékszik a borzasztó robbantásra, ami akár az ő és családtagjai életébe is kerülhetett volna - mondta el a Fem3 Café szerdai adásában.

Busszal akartunk elmenni Kairóba, és elég sokan álltunk a megállóban. Egy picit fel is emeltem a hangomat, mert pár ember előre tolakodott, és ezért mi már csak az egy órával később induló járatra fértünk fel.

"Félúton pedig láttuk a negyven főt szállító felrobbantott buszt, ami körül rengeteg mentő állt. Terrorcselekmény történt, szörnyű látvány volt" - mesélte el a megdöbbentő történetet a a szerelemtől lefogyott Gjoni, aki valóban csak a szerencsének, na meg persze türelmének köszönheti az életét.

Ha nem engedem magam elé azokat a turistákat, akkor mi is rajta lettünk volna.

"De számtalanszor előfordult velem, hogy egy angyal vagy a sors megvédte az életemet" - árulta el az énekes, aki már túlélt egy durva szörfbaleset is, sőt régen még egy háborús lövöldözés elől is sikerült kitérnie.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?