SZTÁRDZSÚSZ

Másfél óra alatt lett balfék Stohl András

Egészen új oldalát mutatta meg Stohl András.
  • Szerző: Ripost

Még idén képernyőre kerül a TV2 új, saját gyártású, heti fikciós sorozata. Az Egyszer volt Budánban Bödör Gáspár szerepét alakítja majd Stohl András.. A sorozat azt mutatja be, hogy a Dinnyeberekből származó, állatokat tartó, szántó-vető Bödör család hogyan boldogul Budapesten, úgy, hogy előtte még a falu határát sem hagyta el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

András nagyon sokoldalú színész, aki képes az eredeti személyiségétől teljesen eltérő karakter hiteles megformálására. Fontos szempont volt az is, hogy nagyon tetszett neki a szerep, örült a stábnak, ezért lelkesen vágott bele a közös munkába„ – tudta meg a Bors Kirády Attilától, a TV2 kreatív igazgatójától. Stohl maszkja minden forgatáskor másfél óráig készül, szinte felismerhetetlen lesz majd a képernyőn.

„Ez szándékos, így próbáljuk elrajzolni a figurát, és egyébként András nagyon élvezte, hogy külsőleg is „új szerepbe” bújhat” – mondja a szakember, hozzátéve, Stohlon már az eddigi felvételeken is jól látszik, hogy nagyon profin hozza a szerethető, a pesti környezetben néha csetlő-botló, máskor a legnehezebb helyzetet is józan paraszti ésszel megoldó Bödör Gáspár szerepét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?