SZTÁRDZSÚSZ

Másfél év után derült ki, itt temethették el a magyar színésznőt

Tavaly a népszerû színésznő temetéséről mindenkit kitiltott a család. Azóta sem tudta senki, hol van a végső nyughelye.
  • Szerző: BDF

Pénteken lenne 66 éves Némedi Mari! Bár a színésznő sokat betegeskedett, halálhíre mégis mindenkit villámcsapásként ért tavaly februárban. Az egyébként mindig derűs színésznő életének utolsó hónapjaiban kikészült lelkileg, teljesen legyengült a szervezete. Lefogyott és többször kezelték kórházban is. Az életét azonban nem lehetett megmenteni.

A család nem akart médiafelhajtást, így a temetésről kitiltották a barátokat és a rajongókat is. Így máig tisztázatlan, pontosan hova is temették el a színésznőt. A barátok azonban megneszeltek valamit. Azt mondják, Némedi végső nyughelye, szülőfalujában, Vaskúton lehet.

Hallomásból tudjuk, hogy állítólag az édesapja mellé temették el valahol azon a környéken, ahol született, Vaskúton. Kerestük, de nem találtuk.

"A helyiek sem hallottak arról, hogy oda temették volna. Mari biztosan nem ezt akarta volna, hogy kollégái és barátai ne tudjanak elbúcsúzni tőle. Ilyenkor pedig, ahogy közeledik a születésnapja, még nehezebb számunkra, hiszen annyi szép emlék jut eszünkbe. Amikor készültünk együtt a kerti partikra, vásároltunk és takarítottunk."

A legtöbb barát és kolléga eljött hozzá, most azonban senki sem tudja, hová tehetne egy szál virágot

– mondta el egy szomorú barát az ACNews-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?