SZTÁRDZSÚSZ

Marsi Anikó reagált a Palikról felröppent pletykákra!

A Tények híradósa a HELLO! magazin nyitógáláján öntött tiszta vizet a pohárba.
  • Szerző: Doris

Palik László egy ideje elzárkózik a nyilvánosság elől, ám szombat este elkísérte feleségét a HELLO! magazin nagyszabású nyitógálájára. Bár ő maga nem szeretett volna nyilatkozni, végig felesége mellett állt, Anikó pedig készségesen válaszolt az újságírók kérdéseire.

Többek között arra, mivel tölti az idejét Palik, amióta ő a Tények képernyőse lett. Néhány hónapja felröppent ugyanis a hír, hogy a hosszú hajat növesztő Palik is visszatér a médiába.

Egyre többször fordult meg a TV2 székházában, így az a hír járta, hogy talán a TV2 csoport sportcsatornáját, a Spíler TV-t fogja igazgatni, de ugyanígy lehetett hallani arról is, hogy a közmédiánál fog dolgozni a sportszerkesztőségben.

Anikó a Borsnak árulta el, igaz-e a szóbeszéd!

"Az ő elsődleges feladata Magyarországon az, hogy a fiúk délutánonként is teljesen rendben legyenek, elmenjen értük az iskolába, hazamenjenek, tanuljanak. Ez egyébként így volt akkor is, amikor én már itthon voltam a Tények miatt, ők viszont még maradtak két hónapot külföldön"

- mondta a sikeres műsorvezető, majd hozzátette, hogy férje továbbra sem szerepel, nem vállal médiával kapcsolatos munkát.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?