SZTÁRDZSÚSZ

Marsi Anikó komoly döntést hozott, Palik eddig bírta

A Tények mûsorvezetője a hétvégén árulja el a gyerekeinek, hogy mi vár rájuk!
  • Szerző: Doris

Hamarosan Dominikára utazik a gyerekekkel Marsi Anikó!

A Tények műsorvezetője azért döntött így, mert férjével, Palik Lászlóval megelégelték, hogy az Exatlon című műsor miatt alig látják egymást. Palik is kifejezetten rosszul viselte, hogy nem tudja magához ölelni a családját.

"Néhány napja lettünk biztosak abban, meg kell szervezni ezt az utazást. Éreztük, hogy kezdünk elérni egy ponthoz, amikortól ez az állapot már nem vicces. Mindannyiunknak tele lett a hócipője azzal, hogy nem láttuk egymást december óta, és erre megoldást kell találnunk"

- mondta a Blikknek Palik, akit az is zavart, hogy az időeltolódás vagy a térerő hiánya miatt csak nagyon ritkán tudott beszélni a családdal.

"Amikor tudnánk beszélni, akkor én vagyok olyan helyen, ahol nincs térerő, vagy már ők isibe, edzésre mentek. Ez egy folyamatos matek, és nem mindig sikerül megoldanunk a feladványt. Úgy két-három naponta jön össze, hogy tudunk beszélni."

Marsi tehát úgy döntött, hogy csomagol!

"Eleinte még poénnak tűnt, a fiúk is úgy érezték, hogy elment a szigorúbb macska, így kicsit cincoghatnak. Persze az első pillanattól hiányzott nekik Laci, de sosem panaszkodtak. Nagyon büszkék rá, nézik is a műsorban, de most már mindannyiunknak szüksége van arra az ölelésre" – árulta el a lapnak a Tények műsorvezetője, aki férjével együtt a hét végén árulja el a fiúknak: nemsokára irány Dominika!

És ezeket olvastad már?