SZTÁRDZSÚSZ

Zátonyra futott házassága és sztrókja után ismét boldog a magyar színész

Végre újra boldog Maros Gábor, de erre sokat kellett várnia.
  • Szerző: Angie

A színművész-operaénekes hálás a sorsnak, hiszen rendeződött a magánélete, kibékültek a feleségével. Ráadásul csodás gyógyulással sikerült felépülnie sztrókja után.

Fotó: Markovics Gábor

„Augusztusban ­kerültem kórházba, de szerencsére nem voltam sokat bent. Nagyon megijedtem, mert nem mozgott a bal oldalam. Hiába próbáltam, a kezem és a lábam egyszerűen nem működött, ráadásul beszélni sem tudtam. Féltem, hogy így maradok” – mondta a Blikknek színész, aki a gyors és szakszerű ellátásnak köszönheti, hogy felépült. „Már teljesen jól vagyok, nem maradt vissza semmilyen tünet. Rendesen beszélek, tudok járni, ennél nagyobb ajándék nincs is számomra. Az egészség a legfontosabb, és bár ezt mindig is tudtam, a sztrók ráébresztett, hogy mennyire törékeny az emberi élet”.

A művész korábban elmondta a lapnak, hogy feleségével, Marikával zátonyra futott a kapcsolatuk, ám úgy tűnik, sikerült rendez­niük soraikat.

„Ez nagyon érzékeny téma, de minden rendben van. Megbeszéltük, amit kellett, és ismét minden olyan, mint régen. Újra együtt vagyunk a feleségemmel, ám ennél többet nem kívánok mondani” – jegyezte meg.

A színész és szerelme 2013-ban egy vakrandin ismerkedett meg. 2018-ban összeházasodtak. A pár nehéz időket élt meg, ugyanis hosszú ideig anyagi gondokkal küzdöttek, mivel a színész nyugdíja olyan alacsony volt, hogy alig jöttek ki belőle. A probléma azonban tavaly megoldódott, ugyanis Maros Gábornak sikerült eladnia a házát, így megnyugodott, hogy mindent megadhat Marikának, amire a szűkös időkben nem volt lehetőségük.

És ezeket olvastad már?