SZTÁRDZSÚSZ

Már születésekor több százezret költöttek második fiukra Majkáék

A rapper levetette újszülött kisfia köldökzsinórvérét, ami rendkívül hasznos, de egyben költséges lépés is volt.

Majka párja, Dundika bő egy hete adott életet második gyermeküknek, a kis Olivérnek. Ezzel négytagú lett a Majoros család. Érthető okokból nagy volt az igencsak elfoglalt rapper-műsorvezető öröme. Úgy tűnik azonban, az utolsó pillanatban szánták rá magukat arra a fontos lépésre, hogy az újszülött kisfiú köldökzsinórvérét levetessék. Ez derül ki ugyanis Majka Facebook-posztjából, amelyben kifejtette azt is, hogy így nyugodtabban alszanak majd.

Sokan kívántak kommentben jó egészséget a családnak, és ismerték el, okosan tették, hogy meghozták ezt az "óvintézkedést", amely életet menthet, de remélik, hogy soha nem kell majd alkalmazni.

"Okosan tettétek hogy elővigyázatosságból megtettétek ezt óvintézkedést, amely életet menthet! Soha ne kerüljön sor erre, de nagyon jó, ha van! Az őssejt kutatás nagyon jól halad! Gratulálok! Vigyázzatok egymásra!"

"Nagyon jó ötlet volt, hogy levetettetek, soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség, de soha ne kelljen!!! Nagyon jó egészséget kívánunk."

Akadtak olyanok is, akiknek fenntartásaik voltak, ami azért nem meglepő, hiszen a mai napig megoszlanak a vélemények ezzel a módszerrel kapcsolatban.

"Semmire nem jó, de szuper..."

- írta az egyik hozzászóló kevésbé lelkesen.

Ráadásul a 25 éves megőrzés költsége egyáltalán nem olcsó mulatság, több százezer forintba kerül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?