SZTÁRDZSÚSZ

Majka tisztázta a róla terjengő pletykákat

Majka egy hosszú Facebook bejegyzésben tisztázta a napokban megjelent híreket, amik arról szóltak, hogy egy évig nem koncertezik.
  • Szerző: szbd

Amint a is beszámolt róla, Curtis után Majka is eltűnik egy kis időre, de csak a képernyőről – legalábbis ezt tervezi a rapper. Tehát szó sincs arról, hogy a koncerteknek is búcsút mondana.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sosem mondtam, hogy a zenélést abbahagyom. Vagyis azt sosem mondtam, hogy egy évre” – kezdte bejegyzésében a rapper. „Az ”idén már nem koncertezek„, és az ”egy évig nem koncertezek„ kijelentésnek így októberben egész más jelentése van. Bár tervezek régóta egy nagyobb szünetet, amiben a most végzett munkáim közül egyiket sem szándékozom csinálni, de ez még kicsit odébb van. A zene marad. Örökre. Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilepek a színpadra. És ez nagy drog” – magyarázta Majka, aki bevallotta, hogy a tévézéssel egy ideje hadilábon áll. Évek óta azt érzi, szeretne kicsit kiszakadni abból a világból. Tavaly év elején el is döntötte, hogy akkor kiszáll, csak közben beütött a koronavírus.

Fotó: Ripost

„2020 Márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam, fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek k*rvára unatkoztam. Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni” – emlékezett vissza Majka, aki azt is bevallotta, hogy idén tavasszal azért is mondott igent a Sztárban sztár leszek!-re, mert az akkori korlátozások miatt nem tudta, hogy koncertezhet-e, és nem szeretett volna megint egy teljes nyarat munka nélkül tölteni. Mint írja, nagyon jól döntött, hogy elvállalta a műsort, mert minden pillanatát élvezi, az pedig hab volt a tortán, hogy közben enyhültek a járványügyi korlátozások, és koncertezhetett is.

„A zene mellett, ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is. Vendégként biztos megjelenek majd egy-két helyen, de műsort vezetni, vagy zsűrizni biztosan nem szeretnék. (...) Nyomom a zenét, toljuk a koncerteket, kicsit jegelem a tévét, és ha változik a világ, akkor nem ér a nevem” – tisztázta a pletykákat Majka.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?