SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta Majka Curtisről: megindító szavak!

Szenzációs hírt jelentett be néhány nappal ezelőtt Majka: ismét összeállnak Curtis-szel!
  • Szerző: BDF

Ugrálnak örömükben a MajkaCurtis rajongók, hiszen nemsokára újra együtt láthatják kedvenceiket a színpadon. Majka a Tények Plusznak adott interjút, ahol elmondta, miért döntött amellett, hogy újra összeáll Curtis-szel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nagyon mélyen volt, én tudom nagyon jól. A legnehezebb az embernek az, hogy beismerje a hibáit. Főleg, ha olyan emberek veszik körül, akik mind azt mondják, hogy ő csinálja jól, és mindenki más hülye. Senkinek nem szabad lelki támasznak lennie ilyenkor. Én végigjártam Attival ezt az utat, és ha mindig van valaki, aki segít és ott van, nem tett volna neki jót. Megcsinálta, mint egy igazi férfi – magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki bízik abban, hogy barátja kisfia, Doni stabilitást nyújt majd az apjának.

„Nagyon régóta volt már arról szó, hogy ha ő rendben van, miért ne dolgoznánk együtt. Úgy tűnik, most rendben van. Maradjon is így” – indokolta meg Majka újraegyesülésük döntését, majd hozzátette, szó sincs arról, hogy a pénz motiválta volna őket ebben.

„Fontos volt, hogy az emberek tudják: nem akarunk ebből pénzt csinálni. Arénát is csinálhattunk volna. Csomó milliót kereshettünk volna.(..) De azt mondtam, nem szabad ebből pénzt csinálni. Annak örülünk, hogy Atti jól van.”

Bár Majka Curtis nélkül is boldogult a színpadon, a barátja nagyon hiányzott neki emberileg. Azt mondta, ez Curtis utolsó utáni esélye, de bízik benne.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?