SZTÁRDZSÚSZ

Máig nem felejti: ez történt Egyiptomban Torgyán József özvegyével

Elképesztő élményben volt része Cseh Máriának.
  • Szerző: Doris

Megnyugtató hírt kaptunk a 2017-ben elhunyt Torgyán József özvegyéről, Cseh Máriáról. Az egykori operettprimadonna tavaly nyáron esett át életmentő szívműtéten, egy sztentet, vagyis fémhálót ültettek be az érbe, ami biztosítja a szív megfelelő működését. Marikának ezen felül szívgyógyszereket is kell szednie, az egyik még kísérleti stádiumban van.

"Köszönöm szépen, jól vagyok, a húsvét is jól telt. Úgy tűnik, beváltak a gyógyszerek. Huszonegy évvel ezelőtt is volt már probléma a szívemmel, igaz, akkor egy csodálatos utazástól hirtelen elmúlt a betegségem"

- kezdte a %%-nak Marika, aki még 1998-ban látogatott el Egyiptomba Torgyán Józseffel együtt. A program része volt egy látogatás az egyik legnépszerűbb helyi látványossághoz, a gízai Nagy szfinxhez. Amit ott tapasztalt, arra a mai napig nem tudja a magyarázatot!

"Egy nagyon meredek, hosszú függőlépcsőn kellett felmenni a szfinx legfelső termébe. Kicsit izgultam, hogy a szívem miatt fog-e menni, de amint beléptem a halotti szobába, hihetetlen erőt éreztem magamban, minden bajom elmúlt. Mintha valami csoda történt volna velem, elképesztő energia áradt a szobából" - áradozott a %%-nak a politikus özvegye.

A hazaérkezés után Marika egyből felkereste az orvost, aki közölte vele a meglepő diagnózist: nyoma sincs a szívproblémáknak!

"Biztos vagyok benne, hogy a szfinxnél tett látogatásomnak köszönhetően gyógyultam meg. Egészen a férjem két évvel ezelőtti haláláig tünetmentes voltam, utána sajnos újra előjöttek a problémák, kaptam egy kisebb szívrohamot" - mondta Marika.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?