SZTÁRDZSÚSZ

Magyar testőr tálalt ki Naomi Campbell privát erotikus partijáról

Hétfőn ünnepli 47. születésnapját a világhírû szupermodell, Naomi Campbell. Bregyán Gábor, aki sok hollywoodi sztárnak volt személyes testőre, tizenöt évvel ezelőtt részt vett a világhírû szupermodell szülinapi buliján.
  • Szerző: Ripost

Sokan irigykedhetnek a nemzetközileg elismert, erdélyi származású testőrre, Bregyán Gáborra. A francia légióban megedződött férfit 2002-ben megkérték, segítsen Naomi Cambell születésnapjának biztosításában. A St. Tropes-ban rendezett partin mintegy 300 sztár vett rész, akiket még testőrük sem kísérhetett el.

A luxusvillát Naomi születésnapjára egyik legjobb barátja, az amerikai milliárdos, Jeff adta kölcsön

- mesélte Gábor a %%-nak.

"Az ő fiának én voltam akkoriban a testőre, ő kért meg, hogy legyek ott a születésnapi buliban. Ötven biztonsági őr védte kutyákkal a kétezer-hétszáz négyzetméteres területet.

A parti hivatalosan este nyolckor kezdődött, akkor már száz gyönyörű modell várta az egyedülálló férfi sztárokat, hogy kényeztessék őket.

Flavio Briatore, Naomi exe oda is szólt nekem: Gáborkám, válassz már nekem valami extrát ezekből a lányokból. Bemutattam neki az általam legexkluzívabbnak tartott, fehér csipkeruhás lányt. El is tűntek kettesben, később  Flavio megköszönte nekem" - nevet az emléken a francia légióban megedződött testőr.

Hogy mit mesélt még a nem mindennapi buliról, elolvashatod a %% napilap hétfői számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?