SZTÁRDZSÚSZ

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek!

Számos hazai hírességről kapott szárnyra valami elképesztő kamu pletyka, amit sokan elképedve olvastak. A Ripost most összeszedte a legdurvább híreszteléseket.
  • Szerző: MMB.

A sztárság korántsem csak a csillogásról szól, hiszen celebjeink sokszor kerülnek a támadások kereszttüzébe. Ördög Nóra például pucér képe, míg Baukó Éva véletlen elszólása miatt magyarázkodhatott nemrégiben.

Ám vannak esetek, amikor sztárjainkról egyszerűen csak hazugságokat állítanak, ezzel pedig félrevezetik, sőt több esetben halálra rémisztik rajongóikat. Olykor egy rosszakaró ismerős, máskor egy neve elhallgatását kérő informátor, legtöbbször azonban a különböző lájkvadász oldalak állnak a kamu híresztelések mögött.

Sarka Kata balesete

A dögös celebhölgyet rengeteg támadás érte az elmúlt időben, egy nyílt levélben végül válaszolt is kritizálóinak. Férje, Hajdú Péter általában nem szól bele felesége ügyeibe, ám egy Katáról megjelent hazug cikk nála is kiverte a biztosítékot.

Egy internetes oldal ugyanis azt állította, hogy a kétgyermekes anyuka borzalmas balesetet szenvedett, és a kórházban éppen az életéért küzdenek. Természetesen ebből egy szó sem volt igaz, csupán a nagyobb kattintásszám elérése miatt próbálták megtéveszteni az embereket.

Csobot Adél szülése

A fiatal kismama majd kicsattan a boldogságtól, hatalmas pocakját szerencsére nem is takargatja rajongói elől. Terhességéről azonban nem nagyon nyilatkozik, de ennek ellenére is számos őrült pletyka kapott szárnyra róla.

Először Adél tragikus vetélésével riogatták az internet népét, majd azzal az elképesztő hírrel rukkoltak elő, hogy egy színes bőrű kisfiúnak adott életet, amiért Bence elhagyta őt. A leendő apuka ezután Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit, hogy valótlanságokat állítanak szerelméről.

Kiszel Tünde meggazdagodása

A naptárdíva leginkább titkos udvarlóival tartja lázban rajongóit, egy furcsa poszt azonban hirtelen meggazdagodásáról számolt be.

Eszerint Tünde a Facebook alapítójától, Mark Zuckerbergtől kapott egy nagyobb összeget, és a poszt megosztása után bárki részesülhet a hatalmas vagyonból. Sokan bedőltek a kamuhirdetésnek, amit Tünde csupán egy rossz viccnek nevezett.

Lagzi Lajcsi szökése

Lajcsinak az előzetesből való szabadulása óta szinte egy perc nyugta sincsen a róla terjedő szóbeszédektől, így nem meglepő, hogy külföldön próbálta kiereszteni a fáradt gőzt.

Mexikói nyaralását azonban sokan véglegesnek tartották, sőt voltak olyanok is, akik szökésnek nevezték. Mindennaposak voltak tehát a találgatások, hogy Lajcsi vajon hazatér-e vagy a közép-amerikai országban kezd új életet, miután egy tehetős magyar üzletembertől kapott állásajánlatot. A zenész testvére viszont cáfolta ezt a pletykát, Lajcsi pedig péntek reggel már haza is jött.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?