SZTÁRDZSÚSZ

Magyar sztárok a terror árnyékában! Félelem nélkül utaznak az Eb-re ?

Számos hazai sztár izgatottan várta már a labdarúgó Európa-bajnokság kezdetét, és többen ki is utaznak egy-egy meccsre. Családtagjaik azonban nem nyugodtak.
  • Szerző: Buster

Miközben Európa futball-lázban ég, folyamatosan áramlanak az aggasztó hírek is, melyek szerint az Iszlám Állam véres merényletekre készül a sporteseményen. A jelek szerint ez sem szegi kedvét a magyar csapatért szurkolóknak, hiszen szép számmal utaznak ki honfitársaink arra a három meccsre, amelyen biztosan pályára lépnek fiaink.

Tücsi és Pordán Petra bíznak a franciák felkészültségében

A Sláger TV két műsorvezetője, Pordán Petra és Tücsi a %%tal együtt utaznak ki a franciaországi labdarúgó Eb-re. Õk maguk nem tartanak a fokozott terrorfenyegetettségtől, de szeretteik annál inkább.

"Nekem eszembe sem jutott, hogy félnem kellene, de a családtagjaim és a barátaim mind szánakozva néztek rám, amikor megtudták, hogy kint szurkolok majd a válogatottnak. Õk féltenek, de ez rám nem ragadt át. Szerintem óriási buli lesz, és nem történik semmi baj, hiszen a francia hatóságok felkészültek mindenre.

Én csak a meccsekre fogok koncentrálni! Hajrá, magyarok!

- mondta Tücsi, akinek véleményén osztozik Petra is.

"Én sem hiszem, hogy bármi történhet, hiszen hihetetlenül túl van biztosítva az Eb. Persze anyukám aggódik, de igyekeztem megnyugtatni.

Mondtam neki, hogy remek életbiztosításom van, szóval egy taliga pénzt kap, ha velem történne valami.

Õ mondjuk nem vette a lapot és nem nevetett a viccemen”- árulta el műsorvezető.  

Gianni nem engedi át magát a félelemnek

Az olasz származású sztárséf még nem biztos benne, hogy kiutazik a tornára, de nem azért, mert félne a terrorveszélytől.

"Nem szabad félni, mert ha félelem van, akkor vesztettünk.

Ha kimegyek, nem fogok faltól falig közlekedni, mert nem engedem át magam a fenyegetettség érzésének.

Bízom a francia rendőrökben, és mindenkinek ugyanezt fogom javasolni. Azt kell tenni, amit, mondanak, és akkor nem lehet baj." - mondja Gianni

Suzy aggódik, Jolly utazik…

A mulatós páros szebbik fele elengedte hites urát, hiszen ez volt Jolly gyermekkori álma.

"Megmondom őszintén, nem vagyok teljesen nyugodt, hiszen Jolly tizenkét napon át lesz Franciaországban, miközben mindenhol azt hallani, hogy óriási a terrorveszély. Úgy volt, hogy a kislányunkkal együtt én is a fiúkkal tartok, de meggondoltam magam, mert egy pici gyereknek nem való ez a felhajtás.

Nem leszek nyugodt, amíg haza nem ér, de bízom benne, hogy nem lesz semmi baj

- mondta Suzy. Férje ezzel szemben félelem nélkül kel útra. "Persze hogy hallottam a fenyegetettségről, de ez engem nem tarthat vissza az utazástól. Biztos vagyok benne, hogy a franciák megvédenek minden szurkolót, és kellően felkészültek mindenre. Ugyanakkor, ha a sors könyvében az van írva, hogy történnie kell valaminek, akkor történni fog, és az ellen tehetetlenek vagyunk”- mondta az énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?