SZTÁRDZSÚSZ

Magyar sztáranyukák, akik nem adták fel karrierjüket

Sokan támadják azokat a magyar hírességeket, akik szülés után pár hónappal újra munkába álltak. Nem fér össze az anyaság és a karrierépítés?
  • Szerző: MMB.

Láthatóan rengeteg ember vélekedik úgy, hogy egy kisgyermekes anyukának otthon a helye. A hazai celebmamikat is sokszor támadták, amikor akár csak pár órára, de másra hagyták gyermekeiket.

Azt pedig egyenesen felháborítónak tartották egyesek, hogy a szülés után nem sokkal újra munkába álltak. Óriási viták és kommentháborúk robbantak ki emiatt, pedig a kettő teljes mértékben összeegyeztethető sztárjaink szerint.

Tatár Csilla

Talán az MTVA műsorvezetőjére használták a legtöbbet a rossz anya jelzőt, hiszen munkába állása után a támadások kereszttüzébe került.  Még azután is sokan kritizálták, hogy kijelentette, tévés elfoglaltságai csupán pár órát vesznek el az életéből.

Tatár Csilla ugyanis A Dal műsorvezetőjeként hétvégeként lép csak a színpadra, és a Magyarország, szeretlek! című műsor forgatásai sem tartanak sokáig. Ez idő alatt pedig teljesen természetes módon a kis Milánra apukája vigyáz.

Nádai Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori főszereplője nem lehet felhőtlenül boldog új műsorvezetői lehetősége miatt, hiszen folyamatosan megkérdőjelezik rátermettségét. Sőt, sokan úgy vélekednek, hogy anyai teendőit szorítja háttérbe munkája miatt.

Anikó szerint viszont az anyaság és ez az új kihívás összeegyeztethető, de természetesen a kis Patrikot is magával viszi majd a tavasszal induló forgatásokra. 

Ördög Nóra

A műsorvezető még második várandósága alatt igazolt át a TV2-höz, kisfia születése után pár hónappal pedig már újra a képernyőn volt. A csatorna mindenben támogatta őt, babaszobát alakítottak ki neki, sőt a felvételek szünetében még meg is tudta szoptatni kisfiát.

Soha nem rendelné alá a karrierjének gyermekeit, de láthatóan nem is kell háttérbe szorítania anyasággal járó kötelezettségeit.

Pirner Alma

A szexi rúdtáncosnő november hozta világra első gyermekét, a szülés után pedig nagyon hamar újra bombaformába lendült. Nem véletlen, hiszen tánciskolája életében is aktívan részt vesz, a dolgos hétköznapjait az Édes Életben mi is végigkövethetjük.

Dióssy Klára

Jakupcsek Gabriella utódja nehéz szívvel hagyja másra másfél éves kisfiát, hiszen első gyermeke elvesztése miatt rettentően aggódik érte.

Persze tisztában van vele, hogy a Ridikül felvételei több idejét elveszik majd, mégis örömmel vállalta el a feladatot. Elmondása szerint ugyanis jobban meg kell bíznia az emberekben, így a kis Máté a jövőben több időt tölthet kettesben nagymamájával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?