SZTÁRDZSÚSZ

Magyar gyerekeken segítenek a Balaton Sound világsztárjai

VIP vendégeket keres a The Chainsmokers.
  • Szerző: Ripost

Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó. A jótékonysági nyereményjátékban kisorsolt nyertes és annak partnere, vendége lesz a világ legismertebb Dj duójának a Balaton-parti fesztiválon.

A nyertes és barátja, a koncert után személyesen is találkozhat a The Chainsmokers duóval. Ráadásul ők állják a Sound jegyét, az utazást a fesztiválra és a találkozón az étel és ital fogyasztásukat is...

A szerencsés VIP-ek, akiket Andrew Taggart és Alex Pall vár a Soundon, egy jótékonysági nyereményjáték győzteseként kerülnek a koncertre a Balaton Sound Fesztivál támogatásával. A nyereményjáték a United Way Magyarország munkáját támogatja az értő olvasásért. 

A nyereményjáték egyszerű:  a beugró a „Read it” jótékonysági fesztivál trikó vagy póló megvásárlása. A limitált mennyiségben gyártott trikók és pólók egyedi számozásúak, vagyis a játékban sorsjegyként működnek. Érdemes tehát figyelni, játszani és nyerni! 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?