SZTÁRDZSÚSZ

Magánnyomozók hadserege veszi körbe Lagzi Lajcsit!

Galambos Lajos sem pénzt, sem energiát nem sajnál annak érdekében, hogy tisztázza magát a vádak alól és megtalálja a felelősöket.
  • Szerző: Buster

Magánnyomozók és szakértők hada vizsgálódik Lajcsi ügyében - a hatóságok mellett. Õket maga a meghurcolt, közműlopással vádolt és lecsukott trombitás mozgósította, mert elege lett a hatóságok lassú munkájából, és szeretne mielőbb tisztán látni. Erről ügyvédje beszélt a Lokálnak.

"Egy átlagos bűnügyi nyomozás esetében sem ritka, hogy védőként bizonyítékokat gyűjtünk, további tanúk után kutatunk.

De a mostani ügy kicsit más, hiszen megszámlálni sem tudom, mennyi falba ütköztünk, s nem árulok el titkot azzal sem, hogy találtunk megdöbbentő bizonyítékokat, amelyek alapjaiban változtathatják meg az ügy megítélését

- nyilatkozta dr. Fröhlich Krisztián, aki ígérte, amint eredményre vezetnek ügyfele erőfeszítései, beszámolnak mindenről a megfelelő fórumokon.

A lap megkereste Lajcsit is, aki elárulta, nem volt könnyű olyan szakembert találni, aki ne ijedt volna meg a megbízástól.

"Számomra ennek a nyomozásnak hatalmas tétje van. Nemcsak a becsületem, de az egész életem ezen múlhat. Több szakemberrel tárgyaltunk, neves igazságügyi szakértőkkel, leszerelt rendőrökkel, akik magánnyomozóként működnek, és meg kell mondanom, többen megijedtek a megbízatástól. Akik pedig elvállalták, a szokásos honorárium többszörösét kérték, de eddig úgy tűnik, hogy egyetlen fillért sem dobtunk ki az ablakon, amit erre költöttünk”

– fogalmazott rejtélyesen a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?