Létrehozva: 2016.02.01.

Luxusutazásra viszi rajongóit a fitneszkirálynő

Akik ismerik Rubint Réka munkásságát, tisztában vannak vele, hogy edzései, motivációs elõadásai mellett táborokat is szervez, mind külföldön, mind belföldön. A fitneszlady minden követõje igényét szeretné kielégíteni, így a pár napos belföldi táborai mellett most egy hosszabb luxusnyaralásra hívja õket.

Égszínkék tenger, hófehér homok és vakító napsütés - talán ezekkel a jelzőkkel lehet leginkább jellemezni azt a csodálatos helyet, ahová Schobert Norbert felesége legújabb külföldi táborát szervezi.

A fitneszlady tavaly nyáron 2 repülőgépnyi emberrel utazott Törökországba, ahol egy hétig állt követői rendelkezésére, edzéseket, előadásokat tartva. Azóta többen jelezték, hogy jó lenne, ha nem csak nyáron szervezne külföldi tábort, hanem a télből is a nyárba tarthatnának vele.

Ez egy új terület volt, hiszen nem a bevált sémát követtem, de mindig próbálok újítani. Az igény szülte a szolgáltatást, s bár nem vagyok kishitű, de mégis meglepődtem, mert sokkal többen jelentkeztek erre a táborra, mint ahány emberre én gondoltam

- mesélte Rubint Réka a %RIPOST% -nak.

Az első gépen lévő helyek 1 hét alatt beteltek, és már a másodikon is csak néhány szabad hely van. Bár jelen esetben nem teljes repülőkről van szó, hiszen ezek menetrend szerinti járatok, amikre már december elején előre lefoglalták a helyeket Rékáék, és nemcsak ők utaznak rajta.

Összesen kb. 120-125 ember vesz majd részt a táborban, és ebben a számban benne vannak azok a követőim is, akik a világ különböző pontjairól csatlakoznak majd

- tette hozzá az üzletasszony.

Ez a tábor - Réka elmondása szerint - annyiban is más lesz számára, hogy a nyári külföldi tábor után általában pihenőt tart, és elmegy a családdal nyaralni, ez azonban most nem lesz így. A munkát munka fogja követni.

A tél során sikerült pár hetet pihenni, így most tele vagyok energiával, ötletekkel. Már most a nyári külföldi tábort szervezem.

"Minden más brand-hez hasonlóan én is szeretném kielégíteni a követőim különböző igényeit. A külföldiek mellett vannak 1-2-3 napos belföldi Alakreform táboraim is, így azok is táborozhatnak velem, akik külföldre nem tudnak eljutni. Ezekben a táborokban 120 százalékosan ott kell legyek, teljes egészében kőkemény munka ez számomra, mely minden egyes ott töltött nap reggelétől hajnalig tart. Mindenben a követőim rendelkezésére állok, válaszolok a kérdéseikre, beszélgetek velük, mindent együtt csinálunk. Ott Rubint Rékának kell lennem, nem fér bele a kikapcsolódás, de én ezt imádom. Imádom a munkám, az embereket, ezt az egészet, és éppen ezért tudom teljes szívemből csinálni."

A rosszindulatú hozzászólásokra reagálva - melyek szerint ez nem más a fitneszkirálynőnek, mint nyaralás - a bomba formában lévő háromgyermekes édesanya elmondta:

"Ha nekem ez nyaralás lenne, akkor én feltett lábbal napoznék egész nap vagy a gyermekeimmel játszanék. Ha én nyaralni megyek, nem viszek sminkkészletet, nem viszek annyi ruhát magammal, és örülök, hogy nem ismer senki."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világcég segíthet BL-álmokban, így alakulhat a Fradi kerete

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

vg.hu

Alig talál új katonákat a román hadsereg

vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról