SZTÁRDZSÚSZ

Mallorcán csaptak le a rendőrök az RTL Klub egykori sztárjára

Pumped Gabó exbarátnőjét, Lunát a nyílt utcán állították meg a zsaruk. Az is kiderült, mi történt pontosan.
címkék:
  • Szerző: szbd

Meggyűlt a baja a spanyol rendőrséggel az RTL Klub egykori sztárjának. „Megvolt az első incidensünk a helyi policiával” – kezdte bejegyzésében Luna, akit barátnőjével együtt tulajdonképpen azért kapcsoltak le a zsaruk, mert eltoltak egy bevásárlókosarat egy szelektív kuka mellől.

Lunának meggyűlt a baja a spanyol rendőrséggel

Lunának meggyűlt a baja a spanyol rendőrséggel (Fotó: Instagram)

„Elmentünk bevásárolni a hétre, és hát túlsúlyos lett a zsákmány. Cipekedve elindultunk haza, amikor az úton a szelektív kukák mellett találtunk egy eldobott kosarat. Nem is kellett több, megfogtuk és eltoltuk. Természetesen minden zacskót beletettünk kényelmesen, és nagyon örültünk a szerencsénknek. Aztán jött két rendőr bácsi autóval. Megálltak mellettünk” – mesélte Instagram-oldalán Luna, aki tud spanyolul, így elmagyarázta a zsaruknak, hogy a kosár nem lopott. A biztosurak azonban eleinte nem hittek neki.

„Kérdezték, hogy honnan van nekünk ilyen kosarunk. Először nem akartak nekünk hinni, és másodjára sem. Elkezdtek telefonálgatni, majd megmutattam, milyen koszos lett a kezem a kosártól. Ezután nagy nehezen ugyan, de mondták, hogy na jó, menjetek” – emlékezett vissza a történtekre Luna, aki utólag már jót nevet a történteken, de örül, hogy nem kerültek nagyobb bajba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???? ?????? ?? (@lunacskaaa) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?