SZTÁRDZSÚSZ

Fájó pont: ez a közös L.L. Juniorban és Molnár Piroskában

Nincs is annál fájdalmasabb, mint amikor egy szülő veszíti el a gyermekét. Sok magyar sztárnak is keresztül kellett mennie ezen a traumán.
  • Szerző: Ripost

Molnár Piroska, Benedek Miklós, Csuja Imre, Várkonyi András és L.L. Junior: nem csak az a közös bennük, hogy a szakmájukban mind ismert és elismert művészek, de egy szörnyű fájdalom is. Mindannyian elveszítették a gyermeküket. A veszteségük felfoghatatlan és feldolgozhatatlan, a gyászuk pedig az évek múlásával sem enyhül. Mégis, mindegyikük megtanult emelt fővel együtt élni a szomorúsággal, az örökös hiánnyal, és tovább élik az életüket, hiszen az itt maradott szeretteiknek szükségük van rájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Számos szakmai díj, állami kitüntetések és díszpolgári cím tulajdonosa Molnár Piroska, a Nemzet Színésze.
Fotó: Kovács Tibor KT
Somogyi Hírlap

Molnár Piroska, a Nemzet Színésze néhány napja beszélt bővebben élete tragédiájáról: 1995-ben elhunyt a fia, aki akkor még csak huszonhat éves volt. A színésznő megtanult együtt élni a fájdalommal, néha még erőt is merít a fia emlékéből bizonyos élethelyzetekben. Ráadásul a gyermeke halálának másnapján színpadra állt, nem hagyta magára a közönséget.

A Metropol szerdai számában és a metropol.hu oldalon további részleteket olvashatsz el a színésznő és a többi ismert ember megrendítő történetéről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?