SZTÁRDZSÚSZ

Liptai Claudia megrázó vallomása a férjéről: „Kétóránként hívogattam, hogy életben van-e”

Liptai Claudia férje, Pataki Ádám az intenzív osztályra került, miután elkapta a koronavírust. Eközben felesége két gyerekkel ült otthon teljes aggodalomban.
  • Szerző: szbd

Amint a is beszámolt róla, Liptai Claudia és a családja még tavaly szeptemberben kapták el a koronavírust. Nem sokkal később pedig kiderült, hogy a férje, Pataki Ádám kórházba is került. Claudiát rettenetesen megviselték a történtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Liptai Claudia férje kórházba került

Liptai Claudia kétóránként hívogatta az intenzív osztályon fekvő férjét (Fotó: LifeTV)

„Én mindenkit megfertőztem a családban. Az nagyon megdöbbentő volt, hogy Ádám bekerült a kórházba. Egy nagyon nem várt fordulat volt. Nagyon ijesztő volt. Én annyira félek attól, hogy valakinek valamilyen baja történhet, annyira rosszul viselem. Túl is parázom. Mellettem nem jó beteg lenni” – magyarázta Claudia a LifeTV-ben, aki az akkori érzéseiről is beszélt.

„Féltem, hogy mi lesz? Mi elég korán kaptuk el, egy ismeretlen betegség, ismeretlen szövődményekkel. Nem is tudtam Ádámmal beszélni, mert nem bírt beszélni, csak köhögést hallottam a vonal túlsó végén. Nagyon felörlő volt. Kétóránként hívogattam, hogy életben van-e” – emlékezett vissza a tévés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?