SZTÁRDZSÚSZ

Liptai Claudia bevallotta: Kés alá feküdt

A népszerû mûsorvezető az Édeskettes címû sütőmûsorában vallott a beavatkozásról!
  • Szerző: BDF

Teljesen kitárulkozott Liptai Claudia! A kétgyermekes sztáranyuka sok év után bevallotta, megműttette a mellét!

Az elhíresült Playboy-fotók óta találgatja az egész ország: vajon Claudia a plasztikai sebészetnek köszönheti a dús kebleit, vagy a természetnek lehet hálás a tökéletes formákért?

„Ez teljesen az én magánügyem, szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzék meg a képeket, és döntsék el, fel van-e varrva a mellem vagy sem" - mondta évekkel ezelőtt sejtelmesen Claudia, aki ma már nem látja értelmét a titkolózásnak.

Néhány napja vőlegényével, Pataki Ádám mestercukrásszal saját projektjük, az Édeskettes című sütőshow házigazdáiként álltak a Játékszín színpadára. Claudia a műsor közben, a sztárvendégként meghívott Hajós András viccelődése után szólta el magát.

"Nekem, amikor megcsinálták, azt mondta az orvos, hogy „kedves hölgyem, egyvalamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran."

Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam.

- árulta el a műsor közben Claudia, akit meglepő vallomása után a Bors is megkeresett.

"Már túl vagyok azon, hogy meg akarjak megfelelni. Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével."

Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?