SZTÁRDZSÚSZ

Lezárult egy korszak Erdei Zsolt életében

Erdei Zsolt túl van élete egyik legnehezebb időszakán, végre fellélegezhet.
  • Szerző: BDF

Erdei Zsolt nehéz időszakot tudhat maga mögött. A most négy hónapos Vilmoska koraszülöttként, a vártnál jóval korábban, hét hónapra jött a világra, az orvosoknak meg kellett küzdeniük az életéért, de most már jól van, és szépen fejlődik.

Minden rendben van, hála istennek. Szerencsére nem kell állandóan orvosokhoz járni vele, nemrég ugyan volt egy vérvétele, de az is csak azért, hogy megnézzék, szüksége van-e még pluszvasra.

"Eddig ez így volt, de már rendben vannak az értékei. Most már csak fejlesztőórákra, tornára kell járnia" – mesélte a Blikknek Erdei, aki állandóan úton van, tárgyalásról tárgyalásra rohan, de a sok munka mellett próbál arra figyelni, hogy a családra is legyen ideje.

"Én nagyon sokat dolgozom, így Réka van otthon, övé a gyereknevelés oroszlánrésze. Igaz, most van egy kis segítsége, anyósom ugyanis táppénzen van, és be tud segíteni. Persze az éjjelek nem mindig egyszerűek, mert Viktor fiam hol németül, hol magyarul, de beszél álmában. Néha felébredek rá, mert a nyitott ajtón keresztül hallom. Vilmoska pedig, akinek a kiságya bent van velünk a szobában, állandóan nyöszörög éjjel, néha több órán keresztül, mintha mesélne valamit" – árulta el a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, aki nagyon örül, hogy az alváshiány az egyetlen „probléma”, amelyről be tud számolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?