SZTÁRDZSÚSZ

Lepereg a sértés Sarka Katáról, hatalmas lelkesedéssel vezeti új műsorát

Hajdú Péter felesége nemrég foglalta el a Life Network egyik mûsorvezetői székét, ezzel pedig gyorsan a támadások kereszttüzébe került.
  • Szerző: Doris

Sarka Kata már megszokhatta, hogy közösségi oldalára kiposztolt pillanatait gyakran durva kritikával illetik a kommentelők.

Hajdú Péter felesége nemrég műsorvezetőként mutatkozott be a Life Network életmódműsorában, az "Ez zsír!"-ban. A villámgyors bemutatkozásra Takács Nóra hirtelen távozása után került sor, és ezzel bizony Kata nagy vihart kavart.

Szárnyra kaptak ugyanis olyan pletykák, miszerint Takács Nórát egyenesen elküldték a csatornától, mivel a műsor készítői mindenképpen Katát szerették volna látni a műsorvezetői székben.

A %% megkereste Sarka Katát, aki azonnal cáfolta a rosszindulatú találgatásokat. Elmondta, hogy őt már Takács Nóra felmondása után keresték meg a lehetőséggel, Nórával pedig kifejezetten kedvelik egymást.

Az újdonsült műsorvezető azt is megosztotta velünk, hogy most kezdi igazán élvezni új feladatát, először nagyon izgult a felvételek idején.

Eleinte nagyon görcsösnek éreztem magam a kamera előtt, most viszont valóban kezdek belejönni a műsorvezetésbe, és hatalmas lelkesedéssel vetem bele magam az új kihívásba!

- vallotta be Kata a %%-nak, majd hozzátette, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hiszen Szily Nóra és Friderikusz Sándor is sokat segítenek neki szakmai tanácsaikkal.

 

Szily Nóra újra a képernyőn! Nagyon szeretek vele beszélgetni, és őt is nagyon szeretem! Hamarosan ti is láthatjátok! Szép napot mindenkinek!

Posted by Sarka Kata on 2015. július 7.

A durva beszólásokon pedig nem rágódik, pedig néhányan kifejezetten bántó kritikával illették televíziós szárnypróbálgatását.

 

Ez Zsír! folyamatosan a Lifenetwork-ön! Én szeretem, remélem, hogy ti is!

Posted by Sarka Kata on 2015. július 13.

 

 

A kétgyermekes anyukáról azonban leperegnek a sértő kommentek, és töretlen lelkesedéssel veti bele magát a munkába.

Mindenkinek úgysem tudok megfelelni, és természetesen vannak, akik Takács Nórit nézték szívesebben, de a rosszindulatú megjegyzések egyáltalán nem érdekelnek, és cseppet befolyásolják a hozzáállásomat!

- jelentette ki Kata a %%-nak.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?