SZTÁRDZSÚSZ

Lelki megrázkódtatásairól vallott Stohl Luca

Az egykori műsorvezető az Instagram-oldalán tárta ki a szívét. Leírta, hogy őt sem kímélik a fotelhuszárok.
  • Szerző: BDF

Jó ügyért szólalt fel Stohl Luca! Az egykori műsorvezető elmesélte, hogy sokat bántották, az ismeretlen zaklatók többnyire üzenetekben estek neki. Most azokhoz szól, akik hasonló cipőben járnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sok bántó üzenetet és kommentet kaptam az elmúlt években. Hiába mondtam magamnak, hogy nem érdekel, sokszor órákig, rosszabb esetben napokig rágódtam rajtuk” – kezdte az Instagram-oldalán Luca, aki hozzátette, a családja és a barátai mindig mellette álltak, nekik ki tudta önteni a szívét.

„A családommal és a barátaimmal elkezdtem ezekről beszélni. Arra a megoldásra jutottam, hogy nem hagyom, hogy mások döntsék el, milyen napom legyen. Nem engedem, hogy letörjenek ezek az üzenetek” – folytatta az egykori táncos, aki hozzátette, akinek hasonló okok miatt segítségre van szüksége, ne féljen a tettek mezejére lépni, és ha éppen nem tud a családra vagy a barátokra támaszkodni, menjen el egy szakemberhez vagy keresse fel a kék-vonal csapatát. Mert nem ciki segítséget kérni!

• Sok bántó üzenetet és kommentet kaptam az elmúlt években. Hiába mondtam magamnak, hogy nem érdekel, sokszor órákig, rosszabb esetben napokig rágódtam rajtuk. • Szerencsére a családommal és a barátaimmal elkezdtem ezekről beszélgetni, így arra  a megoldásra jutottam, nem hagyom, hogy mások döntsék el milyen napom legyen, nem engedem, hogy letörjenek ezek az üzenetek. • Kérlek oszd meg valakivel, ha téged is bántanak! Keress olyan felnőttet akiben megbízol, hívd a @kekvonal csapatát, hogy tudjanak Neked segíteni. Ez NEM árulkodás és NEM ciki. Ahogy az sem, ha nem tudsz mindig a barátokra, családra támaszkodni, akkor lehet segítséget kérni tágabb körben, szakemberektől is. Nehéz megtenni az első lépést, de hidd el, egy kis segítséggel sokkal erősebben, magabiztosabban kerülsz ki ebből a helyzetből. ÉRTÉKES VAGY! • Hívd bátran a 116-111-es számot, ahol segítenek Neked. Ne félj szólni! Nem vagy egyedül! 💙#nemvagyegyedül #unicef #kékvonal #generalimagyarország @unicefhungary @generalimagyarorszag

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?