SZTÁRDZSÚSZ

Leleplező fotók: Kolléganőjét szereti Pintér Tibor

Pintér Tibor és új barátnője mindent megtettek, hogy eltitkolják, mégis kiderült az igazság.
  • Szerző: Ripost

A Nemzeti Lovasszínház igazgatója novemberben szakított előző kedvesével, de, úgy fest, nem sokáig siratta Fridát.

Ahogy a Ripost arról elsőként beszámolt, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Tibort, amint új szerelmét ölelgette, simogatta, az Álomutazók előadásán. Tenya és a fiatal, sötét hajú szépség a mesedarab alatt szinte teljesen megfeledkezett a külvilágról, így lehetett, hogy nem vették észre, amikor a %RIPOST% egyik olvasója a közönség soraiból lefotózta őket.

Megpróbáltuk megszólaltatni a színészt, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben, azonban nem is cáfolta az új barátnő létét. A fotók amúgy is magukért beszélnek és azok alapján nem titok többé, hogy Pintér Tibor a kolléganőjével került közelebbi viszonyba.

Ilyés Jenifer 2012-ben, a Megasztár 6. évadában tűnt fel, ám csak a válogatóig jutott, aztán az X-Faktorban 2014-ben láthatták újra a nézők, ott bekerült a top 12-es döntőbe, de a versenyt nem nyerte meg. A fiatal tehetség azonban, nemcsak az énekhangjával, hanem a szépségével is lenyűgözte a közönséget. 2013-ban Miss Balcsinak választották, 2017-ben pedig a Miss World Hungary legszebb 20 lánya közé került. Nem csoda, hogy Jenifer hamar elbűvölte Tenyát. Tavaly még főszerepet is kapott a nagy port kavart Jimmy–musicalben. A darab kapcsán már a színpadon is többször egymásba fonódtak, így meglehet, hogy már akkoriban elindult közöttük valami.

Egy biztos: Tenya még csak néhány hete szakított exével, Fridával, és láthatóan nem vesztegette az időt.

Tiborról és Jeniferről még több fotót, a %% csütörtöki lapszámában találsz!

És ezeket olvastad már?