SZTÁRDZSÚSZ

Lehidalsz, ha megtudod, mire készül Pumped Gabo

A szépen kidolgozott testéről és furcsa táncáról elhíresült celeb komoly döntésre szánta el magát.
  • Szerző: BDF

Nehéz gyermekkora miatt sok mindenről le kellett mondania mindenki Pumped Gabójának. Már egészen fiatalon saját magát kellett eltartania, így a rengeteg munka mellett érettségizni sem maradt ideje. Sokáig nem is tudta, mi akar lenni, ha felnő. De most már teljesen biztos magában: a médiában szeretne elhelyezkedni.

„Gyerekkoromban nem dúskáltunk az anyagi javakban, anyukám nevelt fel minket a húgommal minimálbérből. Belekezdtem pár vállalkozásba, de – talán emiatt is – nem voltam sikeres. Az érettségit sem szereztem meg, terveim sem igen voltak, hogy mit szeretnék csinálni. Modellkedtem, autókat adtam el” – mesélte Gabo a Borsnak, aki azt is elárulta, visszaült az iskolapadba, ugyanis májusban érettségizni fog.

Azt mondja, annyira belelovalta magát a továbbtanulásba, hogy nem elégszik meg az érettségivel, főiskolai diplomára vágyik.

„Szeretnék a médiában elhelyezkedni, de nem csak a műsorvezetés érdekel, a vágást, az operatőri munkát is meg akarom tanulni, hogy később azt a tudást is hasznosíthassam. Beszédtanárhoz szintén járok majd.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?