SZTÁRDZSÚSZ

Lánya vőlegénye támadta meg Oszter Sándort: Tovább gyűrűzik a botrány

Folytatódik a harc Oszter Sándor és lánya, Alexandra vőlegénye között! A korábban ökölvívóként, de a napokban íróként is tevékenykedő Popovics Tamás egy verset írt leendő apósához!
  • Szerző: BDF

Nem csitulnak a kedélyek az Oszter családban! Oszter Alexandra vőlegénye, az íróként tevékenykedő Popovics Tamás a Facebookon keményen nekiment leendő apósának.

Az „Ó…SÁNDOR” című versében nyers véleményét osztotta meg Oszter Sándorról! Bár a szerző „csak egy butuska vers” – ként állítja be művét, amelynek, állítása szerint, semmi köze az elmúlt napok történéseihez, ez aligha hihető el. Érdemes a sorok között olvasni.

Nehéz igazságot tenni, de az internetre kikerült versben kétségtelenül Oszter Sándor alkoholproblémáiról ír Alexandra párja. „A kettősség felőrölte szellemed, Alkohol a Te barátod, mámora, Megölte amúgy is ingatag jellemed.”

Popovics kitér arra is, hogy kizárólag a színművész tehet arról, hogy áll a bál a családban. Túl sokat hazudozott, ennek pedig az lett a vége, hogy lányát és unokáját is elmarta maga mellől.

A vers vége mégis azt sejteti, hogy bár sok van Oszter számláján, ha bocsánatot kérne, talán újra szóba állna vele lánya.

Megkerestük Oszter Sándort és feleségét is a nyilvános bejegyzés kapcsán.

Hogy mit reagáltak leendő vejük soraira, elolvashatod a %% napilap keddi számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?