SZTÁRDZSÚSZ

Lakásfelújítással tölti a karantént az Operettszínház sztárja

Mészáros Árpád Zsolt, vagy ahogy mindenki hívja, MÁZS is azok közé a hírességek közé tartozik, akik önkéntes karanténba vonultak a koronavírus-járvány idején. Az Operettszínház sztárja igyekszik hasznosan tölteni a kényszerpihenőt, családjával együtt úgy döntött, hogy felújítják az egész házat!
  • Szerző: Doris

Mészáros Árpád Zsolt is nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, hiszen az összes előadása elmarad, ráadásul négy gyereket is el kell látnia a nap 24 órájában. A 46 éves színész ennek ellenére próbál optimista maradni és úgy döntött, hasznosan tölti el az önkéntes karanténban töltött időt. Gyerekeivel és kedvesével, Krisztával belekezdtek egy lakásfelújításba, így éneklés helyett csiszolással és vakolással tölti a napot, persze szigorúan védőmaszkban!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy voltam vele, hogy eleget rombol most a világ, mi megpróbálunk építkezni. Úgyis esedékes volt a lakásfelújítás, így most együttes erővel belevágtunk. Persze szigorúan maszkban, már a páromat is „csak maszkon keresztül csókolom meg”:). Embert próbáló időszak ez, hiszen ha bemegyek a színházba, akkor van pénzem, ha nem megyek, akkor nincs. A tartalékainkból élünk jelen pillanatban” – kezdte a -nak MÁZS, aki azt is elárulta, a gyerekek szerencsére egyelőre könnyen veszik az akadályokat.

Forrás: Mészáros Árpád Zsolt

„A lányom csinálja minden nap a reggelit, aztán leül tanulni, nagyon szorgalmas. Délután játszunk valamit vagy filmet nézünk, már ha épp nem a lakáson dolgozunk. Megmondom őszintén, nem könnyű egész nap négy gyereket ellátni, nemcsak pszichológiailag, de logisztikailag is nagy kihívás” – tette hozzá.

Fotó: Mészáros Árpád Zsolt

Az Operettszínház sztárja a segítségnyújtást is kiemelten fontosnak tartja ebben a nehéz időszakban. Van otthon vagy kétszáz védőmaszkja, amit bárkinek nagyon szívesen felajánl a járvány idején. Természetesen semmit sem kér cserébe. Bár esze ágában sincs pánikolni, komolyan veszi a jelenlegi helyzetet, és bízik benne, hogy mire végeznek a felújítással, a koronavírus nem lesz más, csak egy rossz álom.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?