SZTÁRDZSÚSZ

„Ez akkora csalás és hazugság” – Élő adásban akadt ki Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos ügyvédhez fordult, és bepereli azt a pasast, aki ellopta a dalát.
  • Szerző: ripost

Ellopták Galambos Lajos egyik dalát, az elkövető nemcsak az alapot, hanem az egész zenét használta fel sajátjaként. Lajcsi nem beszélt az illetővel, mert azt se tudta, mit lehet mondani egy ilyen helyzetben. Az ellopott dalt azóta leszedték a közösségi média felületekről, habár nem mindenhonnan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ellopták a trombitás dalát

Ellopták a trombitás dalát (Fotó: LifeTV)

„Az a legérdekesebb, hogy nem értik a problémát. Nem az alapot lopták el, hanem az egész zenét. A trombita kicsit más kérdés, nem annyira megismerhető, mint egy énekhang. Egy fiú megkeresett, és azt mondta, hogy az élete álma az, hogy szeretne trombitálni. (...) Ezt követően dedikáltam neki egy a kereskedelemben is megtalálható CD-t, és ezt követően ő úgy érezte, hogy megkapta élete lehetőségét, és úgy ment el televíziókba, hogy azt mondta: elhoztam a zenémet” – mesélte Lajcsi, aki még a LifeTV Ébredj velünk! élő adásában is kiakadt.

„Engem az háborít fel, hogy hogyan fordulhat ilyen elő? Ez akkora csalás és hazugság. Ez szánalmas” – fakadt ki a trombitás, aki nem tagadja, nagyon rosszul esett neki, ami történt.

Mint kiderült, Lajcsi ügyvédet is fogadott.

„Egységesen be fogjuk perelni őt. A kedvét akarjuk inkább elvenni” – magyarázta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?