SZTÁRDZSÚSZ

Lábadozás helyett nyáron már filmet forgat Tahi Tóth László

Az életmentő agyérmûtét után Tahi Tóth László azt mondta, hogy a nyarat a teljes regenerálódásra használja és csak ősszel dolgozik újra.
  • Szerző: Ripost

Tahi Tóth Lászlót visszatérése után több munkára is felkérték, de a színdarabokat visszautasította. Feleségével, Kárászy Szilviával ugyanis azt tervezték, hogy lemennek balatoni nyaralójukba, ahonnan csak augusztus végén jönnek haza.

A Kossuth-díjas művész akkor még azt gondolta, hogy ennyi időre van szüksége a teljes felépüléséhez. De olyan rohamosan javul az állapota, hogy amikor sokadjára felhívta egy barátja egy filmszerep miatt, már nem tudott ellenállni.

„Egy kedves kollégám, Galambos Zoli találta ki, hogy csinálni kellene egy filmet a Spanyolul tudni kell című darabból és rám is szüksége lenne – kezdte boldogan %%-nak. – Nagyon örültem a felkérésnek. Bevallom, már nagyon hiányzik a munka. Ezt a művet régen játszottuk színházban együtt és nagyon kedves színészkollégákkal fogok forgatni. Júliusban indul a munka. Nem félek attól, hogy nem fogom bírni, ez más, mint a színház. Ha esetleg pihenésre lesz szükségem, leállítjuk a kamerákat. Egyébként már tényleg olyan jól érzem magam, hogy Ausztriába is elkísérem egy pár napra a feleségemet, Szilviát.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?