SZTÁRDZSÚSZ

Különös szilveszter: Ezt csinálta Stohl András, amikor éjfélt ütött az óra

Az eddigiektől eltérőn módon búcsúztatta az óévet a népszerű színész.
  • Szerző: Ripost

Hazánk hírességei felelős állampolgárként, a pandémia miatt meghozott minden szabályt betartva, fegyelmezetten, szűk családi körben búcsúztak el 2020-tól.

Stohl András a feleségével, Vicával búcsúztatta az óévet. A szerelmespár az új, közös otthonukban, a kanapén összebújva várták, hogy éjfélt üssön az óra. „Kettesben, pontosabban Szaffival hármasban, filmezve várjuk az új évet” – írta bejegyzésében a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal és két közös gyermekükkel, Micivel és Vencivel a balatonakarattyai nyaralójukban intettek búcsút a 2020-as évnek. A család késő délután még leugrott sétálni a partra is, ahol a TV2 műsorvezető szavaival élve „az év utolsó szelfijét” is elkészítették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Till Attila sem ment sehova szilveszterkor. Imádott feleségével, Krisztinával egész nap készülődtek az estére. Az óév utolsó perceiben malacsültet majszoltak, majd pezsgő helyett teával köszöntötték 2021-et. „Úh, beütött ez az ice tea. 2021, akkor kezdhetjük” – fogalmazott viccesen a TV2 műsorvezetője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?