SZTÁRDZSÚSZ

Különös, mit találtunk Rékasi Károly Facebookján

Közel egy év után ismét aktív használója lett a Facebooknak Rékasi Károly. Bár a színész újra megtalálható a közösségi oldalon, Pikali Gerdával feltöltött közös fotóinak nyoma veszett. Mindenki azt találgatja, mi történhetett...
  • Szerző: bdf

Megtörte a virtuális csendet Rékasi Károly, aki közel egy év kihagyás után tért vissza a Facebookra! A színész tavaly augusztusban komoly döntést hozott: egyszerűen letörölte profiljait a közösségi oldalról, és eltűnt a világ szeme elől.

A rajongók a színész rossz egészségi állapota miatt aggódtak. Persze hamar kiderült, hogy csupán nyugalomra vágyott, és a rehabilitációja mellett évek óta húzódó bírósági ügyére kellett koncentrálnia.

A rajongók legnagyobb örömére azonban a napokban végre visszatért és ismét aktív használója lett a közösségi oldalnak. Olyannyira, hogy rögtön be is számolt hétvégéjéről. „Jaj, de rég láttuk! El volt tűnve a kedves művészúr. Örülök, hogy rendben van” – írta rögtön az egyik követője. „Dolgoztam Gyulán, vőfély voltam” – fűzte hozzá Rékasi, akinek az élete is visszatért a régi kerékvágásba. Vagy mégsem..?

A %% ugyanis különös felfedezést tett a színész Facebook-oldalán. Eltűnt az összes korábban megosztott fotó, amin a színész aktuális kedvesével, Pikali Gerdával látható.

Erről a részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?