SZTÁRDZSÚSZ

Különös beszélgetést rögzített a kamera Szabó Zsófiról és a férjéről, itt a videó

Akkor még senki sem gondolta, hogy ez jóval több, mint egy egyszeri házastársi civakodás.
  • Szerző: szbd

Bagatell kis veszekedéseknek tűnt tavaly májusban, amikor a Maradj haza magadnak! adásaiban hétről hétre azon vitatkozott Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt, hogy az anyuka a munka és a napi teendők mellett folyton rendetlenséget hagyott maga után. Ez a videó most aktuálisabb, mint valaha, és ha figyelmesen nézzük, könnyen rájöhetünk arra is, mi vezetett valójában a válásig, és mi is az, amiben Zsófi úgy érezte, nem tud megfelelni a férjének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A felvétel azzal kezdődik, hogy a házasok azon vitatkoznak, hogy Zsófi nem pakolt még mindent a helyére, viszont meg is unta a házimunkát. Ez Zsoltnak nem tetszett, aki a fejéhez vágja, hogy közel sincs még kész a pakolással, mire Zsófi könnyelműen odaveti: „Ha nem tetszik, költözz el”.

Ezt követően Zsófi a kamerák előtt még a barátnőjét, Dér Henit is felhívta telefonon, és elpanaszolta, hogyan bánt vele a férje.

„Itt arról van szó, ami minden nap megtörténik: magyaráz, hogy mit, hogyan kéne és hogy ő fél óra alatt hogy rendbe tudja tenni a házat, én meg fél óra alatt az egészet szanaszét pakolom” – magyarázta Heninek a műsorvezető. „Én brutál rendetlen vagyok, nem bírok neki megfelelni” – ismerte be Zsófi.

Nos, ha ez a szócsata mindennapos volt és nem csak a forgatásnak szólt, akkor az valóban elviselhetetlen hosszú távon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?