SZTÁRDZSÚSZ

Külföldön is élhetnének, mégis itthon lettek sikeres sztárok

Számos hazai híresség nem Magyarországon töltötte gyermekkorát, ennek ellenére felnőtt fejjel már itthon építgetik karrierjüket.
  • Szerző: MMB.

A magyar sztárok közül bizony többen is vannak, akik jó pár évig külföldön éltek, sőt sokan nem is Magyarországon jöttek a világra.

Az összeállításunkban felsorolt öt sztár életútja teljesen különböző, ám határon túli életük után mindannyian itthon érték el az áttörő sikert.

Istenes Bence

Az RTL Klub sztárja gyermekkorában anyukájával és testvérével költözött ki Németországba, ott végezte el tehát tanulmányai egy részét is.

Tíz évvel később szinte már felnőtt korában tért haza, ami mindenképpen jó döntésnek bizonyult.  Azóta ugyanis az ország egyik legkeresettebb műsorvezetője, sőt szerelmét és leendő gyermekének anyját, Csobot Adélt is itthon ismerte meg.

Király Viktor

Az énekes New Yorkban született, és tizenhat éves koráig szinte csak hallásból ismerte Magyarországot. Ám édesanyja betegsége miatt végül a 90-es évek végén hazaköltözött a Király család, ami Viktor karrierjének mindenképpen nagy lökést adott.

Míg a The Voice műsorából kiesett, addig a hazai közönség imádja a Megasztár felfedezettjét, aki egyébként családi körben még most is angolul beszél.

Árpa Attila

Kevesen tudják, de a magyar filmes sem itthon, hanem Münchenben látta meg a napvilágot. Attila egészen tinédzser koráig élt ugyanis Németországban, ahol sokszor balhékba keveredett, sőt még börtönbe is került renitens viselkedése miatt.

A magyar rajongók zűrös énjét azonban már kevésbé ismerik, sokkal inkább, mint sikeres színész, producer és műsorvezető írta be magát a köztudatba.

Peter Srámek

A Rising Star felfedezettjének még ma is meggyűlik a baja a magyar nyelvvel, hiszen a fiatal énekes Szlovákiában töltötte szinte egész eddigi életét. Ám a Sztárban sztár miatt végleg Magyarországra költözött a 22 éves srác, akinek mindennapjait az Édes Életben is végigkövethetjük.

Karrierje láthatólag töretlenül ível felfelé, így elképzelhető, hogy a jövőjét is itt képzeli el a szlovák előadó.

Kállay-Saunders András

Az egykori megasztáros New Yorkban született egy magyar modell és egy amerikai producer gyermekeként. 2010-ben huszonöt évesen csupán nagymamáját jött meglátogatni, és, ha már itt volt, a TV2 tehetségkutatójának castingjára is beugrott.

A verseny negyedik helyezettje a műsor után végleg ide költözött, azóta pedig boldog párkapcsolatban él egykori vetélytársával, Tolvai Renivel.

És ezeket olvastad már?