SZTÁRDZSÚSZ

Külföldi ösztöndíjért hagyta el a gyermekeit Jakupcsek Gabriella

A mûsorvezető sosem adta fel az álmait, családja segítségével mindent megoldott.
  • Szerző: Ripost

Jakupcsek Gabriella mindössze huszonkét éves egyetemista volt, amikor megszületett az első fia, Bálint. A műsorvezető mégsem adta fel az álmait, folytatta az egyetemet. Második fia születése után Párizsban kapott ösztöndíjat, ezért, hátrahagyva a gyermekeit, elment az országból.

"A rendszerváltás időszaka volt, a szabadság szele csapta meg az embereket, fel sem merült, hogy megszóljanak, milyen anya vagyok. A családdal mindent meg tudtunk szervezni, mindenki ott segített, ahol tudott, a férjem is nagyon nyitott volt, hogy elkezdjem a saját életemet. Nem várta el, hogy otthon ülő családanya legyek" - mondta el a Story magazinnak.

Persze így is borzasztó fájdalommal töltött el, amikor telefonon hallhattam csak, a gyerekem mit csinált először az életében.

Gabriella később elvált a férjétől, a szerelmet pedig immáron huszonhárom éve Kliegl Ádám operatőr oldalán találta meg. Közös gyermekük is született, Emma, aki rendkívül apás.

A műsorvezető és második férje életében is voltak hullámvölgyek, de az elmúlt két évtized alatt elegendő kompromisszumot kötöttek ahhoz, hogy ezeket az időszakokat könnyen átvészeljék.

Ennek ellenére volt, hogy Gabriellában felmerült a szakítás gondolata.

A házasság óriási játszma, és nem egyszer felmerült bennem pillanatokra: feladom. Ám erre soha nem került sor.

Még szeretnék sokáig így élni, és hogy ez eddig miképpen sikerült, arról írok a könyvemben. Megúszhattam volna a dolgokat, de inkább megcsináltam őket."

Gabriella számára a család jelenti a biztos hátországot, ezért ezt az egységet semmiképpen nem akarja felbontani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?