SZTÁRDZSÚSZ

Kulcsár Edinát és férjét tiszteletbeli akcióhőssé avatta Will Smith

Will Smith ismét berobbant Budapestre. A világsztár tavaly nálunk forgatott, most pedig a film premierjére érkezett hazánkba.
címkék:
  • Szerző:

Budapest ismét Will Smith-lázban ég. A világsztár tavaly több héten át forgatta hazánkban filmjét, a rajongók és a kíváncsiskodók odáig voltak érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Bár a forgatások miatt olykor útlezárások nehezítették a közlekedést, a sztár mindenkivel laza és barátságos volt. Aztán szeptember elején a Gemini Man magyarországi forgalmazója közölte a hírt, hogy a film rendezője és főszereplője, Ang Lee és Will Smith visszatérnek Budapestre.

Néhány napja az is kiderült, hogy Will egy kisebb meglepetésre is készül a városban. A film sajtóbemutatójával egy időben koncertet adott szerdán este a Bazilikánál, ugyanis 51. születésnapját is Budapesten ünnepelte. A buli előtti napon azonban egy különleges küldetésen is részt vett, amire Kulcsár Edinát és férjét, Csutit is kiválasztották.

Csuti a -nak elárulta, hogyan sikerült a sztár közelébe férkőzniük. „Will Smith ügynöksége egy sorsolás keretében „húzta ki” a nevünket egy kalapból. Tényleg nem tudom, hogy mi alapján, de a világ több tájáról érkeztek Budapestre internetsztárok, hogy részt vegyenek egy játékban” – kezdte Csuti, majd konkrét részletek árult el a különleges napról.

És végül! 🤩🤩🤩🤩 Egy végtelenül laza, kedves és jó humorú ember benyomását keltette @willsmith, aki az október 10-én bemutatásra kerülő Gemin Man kapcsán érkezett Magyarországra! Egész nap a film aprópóján voltak “küldetéseink” amit @edinakulcsar_official storyjaiban is láthattátok! Imádtuk az egész napot, hihetetlenül profi szervezés volt, az egész stábja végtelenül kedves és alázatos volt velünk! 🙏🏽☺️Köszönjük @nuheadz_management -nek is a segítséget, hatalmas megtiszteltetés, hogy benne lehettünk abban a 4 kiválasztott személyben, akik Magyarországról tudtak Will-lel találkozni!👌🏽😅 #thanku #geminiman #nuheadz #cinema #soon

„Szó szerint, mint a filmben, mi is egy küldetésen vettünk részt. Ügynökök voltunk, akik a Dunán hajóval száguldottak, elektromos motorral lavíroztunk, a Lánchídon elrejtett táskák után kutattunk, rejtvényeket fejtettünk meg és a nap végén a Széchenyi Fürdőben találkoztunk a színésszel” – mesélte lelkesedéssel Kulcsár Edina férje, aki lapunknak elárulta, nagyon hálás a színésznek.

Ha szeretnél megtudni még több részletet, olvasd el a csütörtöki lapszámában!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?